#decicum Îţi faci un selfie cu afişul „Un bărbat pentru Sara” şi intri gratis la spectacol

Aşa, ca o punere în context, jur pe roşu că, la câte se întâmplă şi în lumea teatrului pe la noi, dacă nu dai un pic din coate (a se citi promovare, desigur) este greu să ieşi în faţă. Vă spune unul care – dau din casă acum… – documentează o postare de referinţă (fireşte) despre cam cu e teatrul românesc acuma, aşa că am pretenţia arogantă că ştiu măcar 87,54% despre ce vorbesc.

Ce înseamnă să dai din coate? Hai să vă dau un exemplu concret, căci ştiţi că aşa îmi place mie, cu mâna pe problemă, ca să zic aşa :D Uitaţi-vă la modul în care spectacolul „Un bărbat pentru Sara„. Adică îţi faci un selfie cu afişul teatrului şi intra gratis la spectacol. Vedeţi mai jos ce şi cum.

O scurtă analiză. Aţi putea fi tentaţi să spuneţi că o să fie puţini cei care o să îşi facă selfie. Absolut corect (sau nu, cine ştie…). Dar aici vorbim despre cei care aud despre spectacol pentru că văd isprava asta cu selfie. Şi care, dacă îmi permiteţi, nu o să îşi facă selfie. Dar o să îşi cumpere bilete pentru că 1. astfel au auzit de spectacol 2. chiar li s-a părut cool sau mişto sau ceva modul în care se promovează. Capisci?

selfie afis

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)