Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Cu Spaţiul Privat Virtual putem vedea mai bine ce impozite rahat avem

Că Ministerul Finanţelor a lansat Spaţiul Privat Virtual e de bine, nu zic nu. Adică, ştiţi deja, nu fac parte din categoria aia enervantă de oameni care văd doar jumătatea goală a paharului. Aşa că salut deschidere instituţiei către public, către contribuabil, către cetăţean. Chiar îmi place idee, m-a surprins cumva, nu mă aşteptam de la ceea ce îndeobşte se numeşte Finanţe să aibă şi străluminări de astea.

Numai că, vedeţi voi, ceea ce se întâmplă cu această iniţiativă este – dacă îmi permiteţi – un fel de deschidere de fereastră mică şi încă nu ştim cât de spălată (staţi să o testăm, vedem după aia ce se poate vedea acolo) către o imensă gaură neagră, putridă şi mizeră, adică – spus de la peluză – banii noştri, ai naţiunii.

Şi vin şi vă întreb: cu ce ne ajută decisiv să vedem mai transparent că avem nişte impozite de rahat, că statul în loc să te ajute îţi dă mai tare în cap, că banii pe care te strădui să îi pui cu greu de-o parte se duc mai apoi pe impozite şi alte taxe? Căci, fireşte, una este să ne arăţi, cu o transparenţă irefutabilă, “ia uite, fraiere cotribuabil, cât de bine se vede cât ai să îmi dai” şi alta este să zici “uite, cetăţene, ca să ai o viaţă mai bună, ne-am gândit să îţi acordăm înlesnirea asta”.

Cât despre faptul că noi, ca naţiune, am fi avut mai mare nevoie de Spaţiul Public Virtual, adică să vedem ce fac autorităţile cu banii noştri, să vedem contractele, să vedem stadiul la care se află nişte lucrări. Nu de alta, dar jur că noi, pulimea, chiar ştim cât avem de plătit la stat fără să ne uităm pe net.

Un comentariu la “Cu Spaţiul Privat Virtual putem vedea mai bine ce impozite rahat avem

  1. Petre Reply

    O frectie cu Diana la un picior de lemn, facuta tot pe banii pulimii din pacate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.