95 Euro biletul de avion Amsterdam dus-întors!

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Mai are rost să vă spun altceva? Adică altceva în afară de faptul că puteţi face cu cei de la KLM România o tură până la Amsterdam şi înapoi de la 95 Euro? Numai că, ATENŢIE, trebuie să vă faceţi rezervarea astăzi, 16 septembrie, pentru că doar astăzi este valabilă oferta şi doar pentru călătorii în luna octombrie.

Hai că nu vă mai ţin. Intraţi şi rezervaţi, profitaţi de ofertă. Căci Amsterdam este într-un mare fel… :) Ah,95 de Euro as in 95 de ani de existenţă KLM. Vă daţi seama, 95…

Amsterdam_RO_95yr

 

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “95 Euro biletul de avion Amsterdam dus-întors!”

  1. Sună foarte bine şi-ţi foarte mulţumim pentru pont, da’ ori nu ne pricepem noi să book a flight, ori ceva scârţâie la site-ul KLM. :D

    1. Bre, sincer, eu am primit informaţia şi am dat-o aşa cum am primit-o (eram pe tren) şi nu am intrat pe site sa verific sau ceva. Dar, pe de altă parte, eu am folosit de multe ori sistemul de rezervări KLM şi nu au fost probleme… Eventual dă-mi pe cristi.china at gmail.com ce probleme au apărut şi eu trimit mai departe.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)