O soluţie excelentă pentru camere mici de copii: aceste fotolii-pat

Later edit: pentru că am fost tras de urechi (şi pe bună dreptate!) de nişte amici pentru că nu am zis de unde am cumpărat fotoliile (mno, mă iertaţi, eram atât de încântat de ele, încât nu m-am gândit şi la alţii :D), fac această cuvenită rectificare: producătorul este Aramis, dar noi le-am luat de la târgul de mobilă direct din stand. Sigur mai au, aşa că puteţi intromisiona o întrebare :) Repet, preţul pentru cele două a fost de 650 lei. Nu ştiu dacă a fost preţ de târg sau alte alea, cercetaţi voi, mai faceţi şi voi ceva, io simt că mi-am făcut datoria :))

———————–

Când ne-am mutat în noul apartament, am decis să facem o schimbare, adică să mutăm bucătăria în living (un living imens de 57 mp :D), iar spaţiul unde era bucătăria să îl transformăm în camera Patriciei. Zis şi făcut, aşa că ne-am ales cu o nouă cameră :) Cât a fost Patri mică, a dormit în pătuţul ăla de bebeluş. Dar acum, când face 3 ani imediat („tatiii, eu sunt fetiţă mare, nu mai sunt fetiţiă micăăăăă!” :D) şi merge la grădiniţă, s-a schimbat chestiunea. Şi a refuzat să mai doarmă în pătuţul ăla. Iar noi, ca părinţi, desigur, am zis că are dreptate şi că trebuie să treacă în „faza” superioară…

Am început să analizăm ce fel de pat să îi luăm. Camera ei este foarte mică, însă. Adică are 2 x 3 sau ceva. Un pat ar fi ocupat spaţiu mult prea mare. Aşa că am zis că trebuie ceva gen fotoliu. Cu dublă funcţie. Odată decisă chestiunea, doamna sufletului meu s-a pus pe prospectat piaţa. Şi, printre altele, a ajuns şi la târgul de mobilă (nu mai ştiu cum îi zice, a fost weekendul ăsta). De unde a venit cu soluţia de mai jos, care a costat 650 de lei (amândouă fotoliile). Care soluţie m-a încântat. Dar lăsaţi-mă pe mine, să vedeţi ce încântat a fost Patri :D

Adică, pe scurt, două fotolii foarte simpatice, care se transformă în 3 secunde într-un pat. Şi care mi-au încăput la fix pe lăţimea camerei de 2 m şi nici nu ocupă mult spaţiu. Aşa cum o demonstrează „asistenta” mea în filmarea şi în pozele de mai jos, Mara mea cea minunată :)

IMG_5469

IMG_5470

Mno, ziceţi că nu-s faine? :D

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “O soluţie excelentă pentru camere mici de copii: aceste fotolii-pat”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.