Hai să ajutăm o bloggeriţă să aleagă coperta pentru carte

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Cu ceva vreme în urmă, primesc un mail de la Ana. Care m-a întrebat dacă mă bag să îi citesc cartea “Cum am omorât-o pe Diana” şi dacă o să găsesc resurse să scriu câteva cuvinte, care să apară pe coperta cărţii. Evidamonnt că, onorat şi (recunosc…) puţin surprins de ofertă, am acceptat. Deşi mă gândeam în gându-mi că o să fiu necruţător dacă o să mă chinui să citesc rândurile Anei sau ceva. Cum mi s-a părut? Aveţi mai jos cele câteva cuvinte “oficiale” pe care i le-am trimis. Judecaţi voi, căci sunteţi maturi şi vaccinaţi :D

Pe scurt, căci nu vremurile sunt supt noi, ci invers: scrierea Anei Muşat m-a făcut să vreau să mai citesc ce va scrie. Poate că nu pare mare lucru enunţul acesta, aşa simplist cum este, dar să ştiţi că e mare. Chiar foarte mare. Pentru că – e un truism ce spun aici, desigur – trăim într-o lume cam lovită cu pucul şi care ne oferă atât de puţine momente pentru lectură, încât suntem forţaţi de vremuri să ne alegem cu mare grijă ce citim. Iar, când eu spun „aleg să mai citesc ce scrie Ana”, înseamnă că ceva, cumva mi-a atins feng shuiul meu de degrabă cititoriu.

Apropo de cuvinte, citez din autoare: „Ne lăsăm înfrânţi de cuvinte şi nu de sentimente. Spunem lucruri pe care nu le simţim, credem vorbe chiar dacă ştim că nu sunt adevărate. E mai simplu aşa. Să vorbească ele pentru noi. Si noi să le acceptăm fără să încercăm să simţim ce e dincolo de ele”.

Dragă Ana, cu aşa cuvinte, zău că mai vreau să mă las înfrânt pe viitor de ele :D

Acum, Ana trebuie să aleagă ce copertă se potriveşte cel mai bine cărţii. Are cinci propuneri în acest sens. Şi ne întreabă care e cea mai faină. Eu, care am un avantaj pentru că am citit cartea, am ales coperta 5, cea de mai jos. Care mi se pare că transmite excelent seva de bază a cărţii, ca să îi zic aşa. Drept pentru care nu că vă zic să votaţi coperta asta, dar vă zic că merită să votaţi coperta asta :))

V7-Coperta_cum-am-omorat-o-pe-diana

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Hai să ajutăm o bloggeriţă să aleagă coperta pentru carte”

  1. Pingback: Cum am omorat-o pe Diana – Ana Musat! | Unică și irepetabilă (ca toate ființele umane). Câteodată o enigmă!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)