“Fata cu cărămida în gură”, în program la Teatrul ARCA

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Ce bine este să ai tovarăşi de omenie care să te tragă de mânecă şi să îţi arate una, alta… Aşa cum a făcut Georgiana, care mi-a spus despre cam ce putem vedea în perioada următoare la Teatrul ARCA din Clubul La Scena, ceea ce vă raportez, la rândul meu mai jos. Adică vă dau programul. Cu o menţiune: Teatrul Apropo a bătut palma cu Teatrul ARCA şi “combat” împreuna :)

Apropo de titlu, să nu credeţi cumva că ştiu despre ce este vorba în piesa “Fata cu cărămida în gură”, căci nu sunt atât de dăştept :D Dar mi-a plăcut cum sună titlul, de aia am ales să ilustrez cu piesa asta.

program teatru arca

 

afis Karamida BUN

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Top articole din această secțiune

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)