Cinci motive pentru care vă invit să mergem la RuralFest

Duminică, 14 septembrie, ne vedem la RuralFest. Tare aş vrea să văd cât mai mulţi dintre voi pe acolo, pentru că sunt activitaţi şi pentru cei mari, dar şi pentru cei mici, şi pentru mâncăcioşi, dar şi pentru degrabă degustători de produse mai mult mai sau mai puţin alcoolizate, pentru că o să puteţi vedea multe lucruri interesante, şi pentru cei care ştiţi despre ce este vorba când vine vorba despre tradiţii, dar şi pentru cei care încă nu v-aţi lovit de ele. Vă dau mai jos, pe căprării, cam ce se va întâmpla şi ce veţi putea vedea, degusta şi experimenta acolo.

Ştiu că mulţi dintre voi aţi suferit (aşa cum am păţit-o şi eu, care sunt mare fan al „tradiţionalului” ăla adevărat) nişte dezamăgiri când v-aţi dus la tot felul de târguri care promiteau mult şi au livrat puţin. Am păţit-o. Şi o să o mai păţim, desigur. Doar că, în ceea ce priveşte RuralFest, chiar merg pe încredere că totul va fi cum trebuie. Am câteva motive să cred asta.

1. Organizatorul este Reprezentanţa Comisiei Europene în România. Care nu prea se apucă de astfel de isprăvi dacă nu sunt lucrurile aranjate corespunzător. Am vorbit cu oamenii de acolo, ştiu cât de mult au muncit ca acest eveniment să iasă cum trebuie, ştiu ce desfăşurare de forţe au declanşat, aşa că am încredere că totul va fi bine.

2. Dragii de la Asociaţia Ivan Patzaichin – Mila 23 („vinovaţi”pentru excelentul eveniment Rowmania Fest, despre care v-am raportat, cu coraconul inclus ca TVA aici) sunt implicaţi şi ei în Rural Fest. Pentru că vor recrea pe Kiseleff un atelier tradiţional de construit bărci pescăreşti. Adică veţi vedea la lucru un meşter, unul din puţinii care mai există.

3. Un desant de moroşeni de-ai mei o să fie prezent la locul faptei. Iar unde vin maramureşeni de ăia neaoşi se cheamă că treaba-i treabă, nu ardere de mangan dejaba :D Şi, da, o să aducă şi pălincă de aia adevărată…

4. Sunt patru ambasade implicate. Ceea ce mi se pare foarte tare. Adică Ambasada Cehiei, a Greciei, a Olandei şi a Irlandei. Vedeţi mai jos ce propune fiecare.

5. Şi aşa ne tot ameninţăm unii dintre noi că o să ne întâlnim noi cândva (şi asta nu prea se întâmplă, din păcate…), aşa că de ce să nu profităm de Rural Fest şi să ne luăm familia şi prietenii şi să bem o bere artizanală sau o bragă la faţa locului şi să ne râdem corespunzător? :D

Ne vedem pe 14 septembrie, pe Bd. Kiseleff. Eu o să fiu acolo câteva ore bune. Căci vreau să fiu sigur, sigur că totul este aşa cum trebuie şi că nu v-am invitat acolo doar ca să mă aflu în treabă, mă înţelegeţi :D

Bun, acum cele promise. Adică ce se va întâmpla la RuralFest.

rural fest ateliere copii

 

rural fest mancare

 

rural fest decoruri

 

rural fest ambasade

 

rural fest ong

 

RuralFest poster

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

12 thoughts on “Cinci motive pentru care vă invit să mergem la RuralFest”

  1. Pingback: Bere artizanală la RuralFest | Blog de Bere

  2. Pingback: Cafea tradițională la nisip la RuralFest • Blog de cafeaBlog de cafea

  3. Pingback: Pentru o zi , Delta Dunării se află pe bulevardul Kiseleff | Psihologul muzical

  4. E scurt pentru cei care vin sa faca treaba acolo – si spun asta din ce efort trebuie sa fac eu pentru doar o zi de „joaca”. Pentru public insa e posibil sa fie mai cool sa fie mai scurt. Desi deja stiu vreo 10 clienti de-ai mei care fix duminica nu sunt in oras si mi-au zis ca ar fi venit negresit.
    Dar e un inceput, poate ca la anul o sa fie un weekend intreg, iar peste un alt an poate ne jucam o saptamana de-a amintirile.
    Ne vedem duminica, la treaba! :) Noi, moldovenii, facem acolo zacusca proaspata, alivenci si coltunasi. Ce ziceai ca aduc morosenii tai?! Sa biruim de-un troc cinstit! :))

    1. Lasă, şefu, că te cunosc eu pe matale: eşti în stare să faci ceva corespunzător şi dacă ţi se dau numai 34 de secunde :)) Vin să gust zacusca şi îi rog pe moroşenii mei să ne dea o pălincă pentru a avea după ce mânca :))

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.