Ştiaţi că femeia–cyborg vine la Bucureşti?

Când am văzut faza cu femeia-cyborg, am zâmbit masiv. Căci m-am gândit în mintea mea că cineva care se marketează aşa trebuie să fie zălud la modul decisiv. Dar apoi am văzut că respectiva „făptură” :)) vine la Internet and Mobile World, deci nu vine la circ sau ceva. Aşa că, fireşte, ca să înţeleg mai multe, am dat un google.

Moon Ribas, căci aşa o cheamă pe distinsa cyboargă, este o dansatoare catalană. Cel puţin pentru asta s-a pregătit în viaţă, cum ar veni. Dar pe parcurs (nu ştiu exact ce şi cum, nu am stat în halul ăsta să documentez), a devenit un suporter al cyborgismului, ca să ăi zic aşa. Drept pentru care, şi-a implantat un senzor cu care simte seismele.

Printre isprăvile ei se numără şi faptul că a purtat vreo trei luni nişte ochelari caleidoscopici, prin care vredea doar culorile din jur, nu şi forma obiectelor. A mai purtat juma de an şi o mănuşă speedoborgică, prin care afla viteza cu care se mişcă totul în jurul ei, prin intermediul unor vibraţii. Apoi a făcut un update la faza cu simţitul, ca să zic aşa, şi şi-a pus nişte cercei cu senzori, care o ajutau să depisteze mişcarea la 360 grade în jurul ei.

Dap, după ce am studiat cât de cât ce face colega, rămân la prima impresie: e o zăludă. Dar una interesantă rău… :D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: