Ştiaţi că femeia–cyborg vine la Bucureşti?

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Când am văzut faza cu femeia-cyborg, am zâmbit masiv. Căci m-am gândit în mintea mea că cineva care se marketează aşa trebuie să fie zălud la modul decisiv. Dar apoi am văzut că respectiva „făptură” :)) vine la Internet and Mobile World, deci nu vine la circ sau ceva. Aşa că, fireşte, ca să înţeleg mai multe, am dat un google.

Moon Ribas, căci aşa o cheamă pe distinsa cyboargă, este o dansatoare catalană. Cel puţin pentru asta s-a pregătit în viaţă, cum ar veni. Dar pe parcurs (nu ştiu exact ce şi cum, nu am stat în halul ăsta să documentez), a devenit un suporter al cyborgismului, ca să ăi zic aşa. Drept pentru care, şi-a implantat un senzor cu care simte seismele.

Printre isprăvile ei se numără şi faptul că a purtat vreo trei luni nişte ochelari caleidoscopici, prin care vredea doar culorile din jur, nu şi forma obiectelor. A mai purtat juma de an şi o mănuşă speedoborgică, prin care afla viteza cu care se mişcă totul în jurul ei, prin intermediul unor vibraţii. Apoi a făcut un update la faza cu simţitul, ca să zic aşa, şi şi-a pus nişte cercei cu senzori, care o ajutau să depisteze mişcarea la 360 grade în jurul ei.

Dap, după ce am studiat cât de cât ce face colega, rămân la prima impresie: e o zăludă. Dar una interesantă rău… :D

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)