Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

Ştiaţi că femeia–cyborg vine la Bucureşti?

Când am văzut faza cu femeia-cyborg, am zâmbit masiv. Căci m-am gândit în mintea mea că cineva care se marketează aşa trebuie să fie zălud la modul decisiv. Dar apoi am văzut că respectiva “făptură” :)) vine la Internet and Mobile World, deci nu vine la circ sau ceva. Aşa că, fireşte, ca să înţeleg mai multe, am dat un google.

Moon Ribas, căci aşa o cheamă pe distinsa cyboargă, este o dansatoare catalană. Cel puţin pentru asta s-a pregătit în viaţă, cum ar veni. Dar pe parcurs (nu ştiu exact ce şi cum, nu am stat în halul ăsta să documentez), a devenit un suporter al cyborgismului, ca să ăi zic aşa. Drept pentru care, şi-a implantat un senzor cu care simte seismele.

Printre isprăvile ei se numără şi faptul că a purtat vreo trei luni nişte ochelari caleidoscopici, prin care vredea doar culorile din jur, nu şi forma obiectelor. A mai purtat juma de an şi o mănuşă speedoborgică, prin care afla viteza cu care se mişcă totul în jurul ei, prin intermediul unor vibraţii. Apoi a făcut un update la faza cu simţitul, ca să zic aşa, şi şi-a pus nişte cercei cu senzori, care o ajutau să depisteze mişcarea la 360 grade în jurul ei.

Dap, după ce am studiat cât de cât ce face colega, rămân la prima impresie: e o zăludă. Dar una interesantă rău… :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.