De ce cred că e greşită faza cu “şcoala în care poţi ramâne mereu repetent”

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

M-aţi putea acuza – şi pe bună dreptate – că “cum zici că nu e bine, dacă şi tu ai pus botul şi ai intrat să vezi despre ce este vorba?“. Iar eu v-aş răspunde – şi pe bună dreptate – că atunci când anunţi a doua venire a lui Hristos cu “Vezi AICI ce culoare cu chiloţii fiului lui Dumnezeu” ceva nu e în regulă cu lumea asta.

Sigur că trăim în nişte vremuri în care a te băga în seamă, a sări rândul, a te face cât de cât remarcat necesită nişte scremeri (nu o zic 100% în sensul rău) corespunzătoare. Dar nu oricum.

Pe mine m-a lăsat cu un gust amar scremerea celor de la Asociaţia Turistică Daos de a comunica ceva chiar fain cu ameţeala aia despre care v-am spus în titlu. Pe bune, cum să comunici – citez – “cultura muntelui” invitând lumea la o “şcoală în care poţi rămâne mereu repetent“? Putem specula în încercarea de a găsi explicaţii convenabile gen “înseamnă că poţi să repeţi clasa de câte ori vrei“, adică e atât de fain de foioioioioi. Dar tot cu virgulă îmi dă.

E clar, sunt repetent la cum se comunică în vremurile 2.0 de nu înţeleg atâta lucru.

daos

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)