Dacă ajungeţi în Tulcea, neapărat să vizitaţi Acvariul

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Eram la Rowmania, această splendidă ispravă a formidabilului Ivan Patzaichin. Şi, într-o pauză competiţională – cum ar veni – am zis să ascult ce mi se tot şoptea în cască de unii în care am încredere şi să mă duc să vizitez Acvariul din Tulcea. Bună decizie. Excelentă chiar! Căci, deşi am fost avertizat că e foarte fain, nu m-am aşteptat să văd aşa ceva. Decât să vă descriu eu în cuvintele care nu ar face faţă cu brio, mai bine vă las să vă uitaţi la galeria foto de mai jos, realizată cu Canon 70D (căci altfel cine ştie ce panarame îmi ieşeau, la cât mă pricep eu :D).

Şi reiau ce am zis în titlu: neapărat să mergeţi acolo dacă sunteţi în zonă, neapărat!

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “Dacă ajungeţi în Tulcea, neapărat să vizitaţi Acvariul”

  1. Pingback: Ce poți face în Tulcea #WeekendDeRomânia

  2. Domunule China Birta,
    VĂ MULTUMESC ! pentru inițiativa Dvs. de a promova muzeul nostru! Mă bucur nespus, că vizitându-l, ați avut o experiență plăcută!

    In altă ordine de idei: Ritualul pentru micul meu dejun cuprinde: băutul a 400 ml apă caldă + linguriță miere vâscoasă + suc de la 1/2 lămâie mare, plimbatul bichon-ului meu timp de 30-45 minute și luarea mesei (ce include printre altele și cereale cu iaurt). Fac acest ritual de aproape doi ani și mă simt foarte bine. V-am împărtășit acest ritual în ideea că va ajuta și pe alții. Dacă nu există un cățeluș de plimbat, totuși e bine să fie păstrate cele 30 minute între băutul limonadei și micul dejun. Numai bine!

  3. Pingback: Recomand RowmaniaFEST celor care nu și-au făcut program pe final de august - Cristian China Birta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)