28.04.2017

Dacă ajungeţi în Tulcea, neapărat să vizitaţi Acvariul

Eram la Rowmania, această splendidă ispravă a formidabilului Ivan Patzaichin. Şi, într-o pauză competiţională – cum ar veni – am zis să ascult ce mi se tot şoptea în cască de unii în care am încredere şi să mă duc să vizitez Acvariul din Tulcea. Bună decizie. Excelentă chiar! Căci, deşi am fost avertizat că e foarte fain, nu m-am aşteptat să văd aşa ceva. Decât să vă descriu eu în cuvintele care nu ar face faţă cu brio, mai bine vă las să vă uitaţi la galeria foto de mai jos, realizată cu Canon 70D (căci altfel cine ştie ce panarame îmi ieşeau, la cât mă pricep eu :D).

Şi reiau ce am zis în titlu: neapărat să mergeţi acolo dacă sunteţi în zonă, neapărat!

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Duminică mă întorc un pic „la bunici”. La Rural Fest…

Cei de la Sector 7 au găsit legătura dintre mine şi Măruţă…

3 comentarii

 1. marți, 21 iulie 2015, 14:19

  […] să mergeți să vedeți Acvariul din Tulcea. Eu am scris despre cum e pe acolo data trecută când am fost în Tulcea. Și, evident, am ținut neapărat să îi duc pe ai mei să […]

  Răspunde
 2. cristina dinu
  joi, 21 iulie 2016, 15:59

  Domunule China Birta,
  VĂ MULTUMESC ! pentru inițiativa Dvs. de a promova muzeul nostru! Mă bucur nespus, că vizitându-l, ați avut o experiență plăcută!

  In altă ordine de idei: Ritualul pentru micul meu dejun cuprinde: băutul a 400 ml apă caldă + linguriță miere vâscoasă + suc de la 1/2 lămâie mare, plimbatul bichon-ului meu timp de 30-45 minute și luarea mesei (ce include printre altele și cereale cu iaurt). Fac acest ritual de aproape doi ani și mă simt foarte bine. V-am împărtășit acest ritual în ideea că va ajuta și pe alții. Dacă nu există un cățeluș de plimbat, totuși e bine să fie păstrate cele 30 minute între băutul limonadei și micul dejun. Numai bine!

  Răspunde
 3. joi, 4 august 2016, 10:55

  […] tot sunteți în Tulcea, pe sistem de extra-festival, vă recomand să mergeți neapărat la Acvariu, o să rămâneți un pic cu gura căscată :) Dar numai după ce faceți o excursie cu barca în […]

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *