Dacă ajungeţi în Tulcea, neapărat să vizitaţi Acvariul

Eram la Rowmania, această splendidă ispravă a formidabilului Ivan Patzaichin. Şi, într-o pauză competiţională – cum ar veni – am zis să ascult ce mi se tot şoptea în cască de unii în care am încredere şi să mă duc să vizitez Acvariul din Tulcea. Bună decizie. Excelentă chiar! Căci, deşi am fost avertizat că e foarte fain, nu m-am aşteptat să văd aşa ceva. Decât să vă descriu eu în cuvintele care nu ar face faţă cu brio, mai bine vă las să vă uitaţi la galeria foto de mai jos, realizată cu Canon 70D (căci altfel cine ştie ce panarame îmi ieşeau, la cât mă pricep eu :D).

Şi reiau ce am zis în titlu: neapărat să mergeţi acolo dacă sunteţi în zonă, neapărat!

3 comentarii la “Dacă ajungeţi în Tulcea, neapărat să vizitaţi Acvariul

  1. cristina dinu Răspunde

    Domunule China Birta,
    VĂ MULTUMESC ! pentru inițiativa Dvs. de a promova muzeul nostru! Mă bucur nespus, că vizitându-l, ați avut o experiență plăcută!

    In altă ordine de idei: Ritualul pentru micul meu dejun cuprinde: băutul a 400 ml apă caldă + linguriță miere vâscoasă + suc de la 1/2 lămâie mare, plimbatul bichon-ului meu timp de 30-45 minute și luarea mesei (ce include printre altele și cereale cu iaurt). Fac acest ritual de aproape doi ani și mă simt foarte bine. V-am împărtășit acest ritual în ideea că va ajuta și pe alții. Dacă nu există un cățeluș de plimbat, totuși e bine să fie păstrate cele 30 minute între băutul limonadei și micul dejun. Numai bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: