Ultimii ani din viaţa lui Joost van der Westhuizen…

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Ştii că mai ai maximum 5 ani de trăit. Pentru că suferi de Motor Neurone Disease. Şi din aceşti 5 ani care îţi mai rămân, sacrifici 1 an şi jumătate. Pentru că vrei ca lumea să ştie mai multe despre această boală şi pentru că vrei ca viitorul să aducă un tratament pentru ceilalţi bolnavi. Este povestea lui Joost van der Westhuizen, fost mare jucător de rugby în echipa Africii de Sud. 

A fost dorinţa lui Joost să facă acest film. Pe care vi-l recomand din tot sufletul. Timp de 1 an şi jumătate, echipa de filmare l-a însoţit permanent peste tot. A acceptat să facă asta, cu tot disconfortul care l-a adus pentru el şi pentru familia sa, pentru că a vrut să crească awarnessul pentru această boală şi pentru a găsi resurse să o combată. Nu pentru el, pentru că ştie că el nu mai are şanse. Ci pentru alţii, pentru ceilalţi.

Mi se pare extraordinar să ştii că mai ai foarte puţin de trăit, dar să sacrifici acel puţin timp ca să îi ajuţi pe ceilalţi. Extraordinar. Respect!

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)