Ce fotografie credeţi că mi s-ar potrivi?

Vorbesc zilele trecute cu Alx Mazilu pe facebook. Şi îmi arată asta. „Faine fotografii, măh!„, zic eu. La care el: „Bine că-s faine, dar ţi le-ai pune în casă?„. Am fost tentat să zic „fireşte„. Dar mi-am dat seama că m-aş fi repezit doar aşa pe sistem de coracon, căci o astfel de decizie o iei şi cu capul, dacă îmi permiteţi. Adică trebe să măsori, să vezi dacă se potriveşte cu feng shuiul casei (a se citi dacă vrea nevasta :D), mai multe considerente. Nu doar aia cu „îmi place”. Care, desigur, contează, căci ar fi oarecum ciudat să îţi pui pe perete o fotografie care să nu îţi placă şi care să îţi amintească asta în fiecare zi :))

În aceste momente, mi-e ciudă că nu am măcar a 32423 parte din ştiinţa Adelei Pârvu pe linie de amenajări să placă ochiului şi feng shuiului :D Dar trag nădejde că poate o să mă ajutaţi voi. Şi, aşa ca un fel de exerciţiu de imaginaţie aplicată (cum ar veni :D), ia spuneţi-mi voi cam care credeţi că este fotografia care mi-a plăcut cel mai mult din cele de pe siteul lui Alex şi pe care chiar aş vrea-o în micul meu studio de lucru de acasă (care nu există încă, dar zic aşa ca proiect)? Ca să vă fie munca mai uşoară, am selectat pentru pentru voi categoria din care face parte, adică . Dintre toate, doar una este the winner…

PEISAJE2

5 comentarii la “Ce fotografie credeţi că mi s-ar potrivi?

 1. Mihai Răspunde

  Salutare. Cred ca ti s-ar potrivi PS15

 2. Pavel Răspunde

  Probabil că și tu ai alege tot PS15. Eu imaginea aia mi-aș dori să o am pe un perete în cameră.

 3. Loredana Pricopie Răspunde

  PS12.
  Dar nu-i corect, ca pozele au cam aceeasi tema.:D
  Adica, PS15, PS12, PS17,PS20 par din aceeasi zona, cam acelasi feeling iti dau. Dar, cred ca PS12.

 4. Natural Răspunde

  Mie-mi place PS20 si avand in vedere ca ne nimerim la gusturi in materie de pizza si bere, sper sa ne nimerim si la vedere :) Spor!

 5. cristi Răspunde

  PS15

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: