Putem trăi fără un câine, dar nu merită efortul

Zicerea din titlu aparţie lui Heinz Ruhmann, un controversat actor german din prima jumătate a secolului trecut. Şi mi se pare o zicere excelentă. Toată viaţa am fost un „câinar”, iubesc câinii şi categoric mi-e tare greu să îmi imaginez viaţa fără un asemenea companion. Avem şi noi un bichon foc de drăguţ, Luna, care este membru cu drepturi depline în familia noastră :)

Îmi place ideea celor de la Asociaţia Iubitorilor de Animale, care organizează pe 7 septembrie, de la ora 14.00, „Ziua Iubitorilor de Animale„, în parcul Parcul Izvor din Bucureşti. Vă dau mai jos info, cu menţiunea că merită să intraţi pe pagina de facebook pentru că acolo găsiţi multe concursuri organizate cu acest prilej.

pet

„Ziua Iubitorilor de Animale” este un eveniment organizat de către „Asociatia Română a Iubitorilor de Animale”, în parteneriat cu „Smart Event Marketing” și „Administratia Lacuri, Parcuri și Agrement Bucuresti” și în colaborare cu Asociația DogTown, clinica veterinară Sarmivet, Romvac, Clubul Câinilor Utilitari, Asociația Vorba Românească, Sindicatul Verde, UrbanKid.

ziua animalelor

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Putem trăi fără un câine, dar nu merită efortul”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)