Cam aşa se promovează Cupa Mondială de Rugby 2015

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Iubesc rugbyul. Mi se pare sportul perfect, care te căleşte atât fizic, cât şi psihic. Mi se pare sportul care te învaţă la modul absolut o regulă de bază în viaţă: poţi străluci ca o stea teribilă doar dacă joci în echipă. Şi care îţi spune, mai mult decât orice alt sport, că fiecare dintre noi suntem unici, dar doar împreună putem crea unicitatea.

Am avut ocazie fabuloasă să stau în vestiar, de două ori (odată la echipa naţională a României şi o dată la selecţionata Lupii Bucureşti) şi să ascult discursul motivaţional al căpitanului şi al antrenorului, înainte de meci. Şi acum, când scriu aceste rânduri, mi se ridică părul pe mine. Pentru că simţi o energie fabuoasă care se clădeşte acolo, cu fiecare cuvânt şi cu fiecare gest sau strigăt al băieţilor, care se încarcă pentru meci. Ţin minte că, după ce am asistat la acest moment în vestiarul echipei naţionale, minute întregi nu am fost în stare să scot un cuvânt, atât eram de copleşit…

În 2015 o să fiu în Marea Britanie, pentru că acolo are loc Cupa Mondială de Rugby. Vreau să fiu acolo pentru că, simt deja, va fi una din experienţele vieţii mele. Să văd România mea jucând alăuri de Franţa, Irlanda, Italia şi Canada (nu împotriva, jur că nu se potriveşte deloc cuvântul „împotrivă” aici!), pe Olympic Stadium, pe Wembley, Pe Leister City şi pe Sandy Park va fi ceva extraordinar pentru mine.

Pe 12 septembrie se vor pune în vânzare biletele pentru competiţie. Există o „coadă” enormă pentru ele, va fi o bătaie teribilă pentru fiecare loc. Eu unul (aşa cum fac mai mulţi suporteri români care vor să ajungă în Marea Britanie) mă bazez pe Federaţia Română de Rugby că ne va face rost de bilete, căci altfel suntem în plop şi plopu-n aer :)) Dar sunt sigur că o să le avem!

Vă invit să urmăriţi un film. Nici nu ştiu cum să îi zic. Mai bine vă uitaţi şi apoi mai vorbim. Cu menţiunea că va avea o rezonanţă aparte pentru fanii Games of Thrones :)

#hairomania

 

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

4 thoughts on “Cam aşa se promovează Cupa Mondială de Rugby 2015”

  1. Salut,

    Referitor la bilete ai cumva ideea daca si federatia va pune la vanzare bilete pentru WC 2015 sau se vor comercializa doar online?
    Multumesc!

      1. Tocmai ce m-am intors de la federatie, unde am achitat contravaloarea biletelor. Fizic vor ajunge la destinar pe la primavara. Eu mi-am luat bilet la categoria C pentru meciurile cu Franta si Irlanda. Termenul limita prin care se pot lua prin intermediul FRR este 1 octombrie 2014. Pretul biletelor rezervate federatiei nu difera de cel pentru publicul larg, avantajul fiind ca organizatorii se straduiesc sa tina suporterii aceleasi tari in aproximativ aceeasi zona, evident in functie de categoria de bilete achitata. Pentru mai multe detalii se poate da un mail. Mie mi s-a raspuns foarte repede.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)