23.07.2017

Cam aşa se promovează Cupa Mondială de Rugby 2015

Iubesc rugbyul. Mi se pare sportul perfect, care te căleşte atât fizic, cât şi psihic. Mi se pare sportul care te învaţă la modul absolut o regulă de bază în viaţă: poţi străluci ca o stea teribilă doar dacă joci în echipă. Şi care îţi spune, mai mult decât orice alt sport, că fiecare dintre noi suntem unici, dar doar împreună putem crea unicitatea.

Am avut ocazie fabuloasă să stau în vestiar, de două ori (odată la echipa naţională a României şi o dată la selecţionata Lupii Bucureşti) şi să ascult discursul motivaţional al căpitanului şi al antrenorului, înainte de meci. Şi acum, când scriu aceste rânduri, mi se ridică părul pe mine. Pentru că simţi o energie fabuoasă care se clădeşte acolo, cu fiecare cuvânt şi cu fiecare gest sau strigăt al băieţilor, care se încarcă pentru meci. Ţin minte că, după ce am asistat la acest moment în vestiarul echipei naţionale, minute întregi nu am fost în stare să scot un cuvânt, atât eram de copleşit…

În 2015 o să fiu în Marea Britanie, pentru că acolo are loc Cupa Mondială de Rugby. Vreau să fiu acolo pentru că, simt deja, va fi una din experienţele vieţii mele. Să văd România mea jucând alăuri de Franţa, Irlanda, Italia şi Canada (nu împotriva, jur că nu se potriveşte deloc cuvântul „împotrivă” aici!), pe Olympic Stadium, pe Wembley, Pe Leister City şi pe Sandy Park va fi ceva extraordinar pentru mine.

Pe 12 septembrie se vor pune în vânzare biletele pentru competiţie. Există o „coadă” enormă pentru ele, va fi o bătaie teribilă pentru fiecare loc. Eu unul (aşa cum fac mai mulţi suporteri români care vor să ajungă în Marea Britanie) mă bazez pe Federaţia Română de Rugby că ne va face rost de bilete, căci altfel suntem în plop şi plopu-n aer :)) Dar sunt sigur că o să le avem!

Vă invit să urmăriţi un film. Nici nu ştiu cum să îi zic. Mai bine vă uitaţi şi apoi mai vorbim. Cu menţiunea că va avea o rezonanţă aparte pentru fanii Games of Thrones :)

#hairomania

 

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Lissewege sau cum satul lor nu are nici o legătură cu satul nostru

Vă invit la Premiile Superscrieri. Dacă aveţi cu ce, desigur :D

4 comentarii

 1. Vlad Furmuzel
  marți, 2 septembrie 2014, 17:09

  Salut,

  Referitor la bilete ai cumva ideea daca si federatia va pune la vanzare bilete pentru WC 2015 sau se vor comercializa doar online?
  Multumesc!

  Răspunde
  • marți, 2 septembrie 2014, 17:12

   Încă nu ştiu nimic, am întrebat şi eu la Federaţie, imediat ce am răspuns anunţ.

   Răspunde
   • Vlad Furmuzel
    marți, 9 septembrie 2014, 15:27

    Tocmai ce m-am intors de la federatie, unde am achitat contravaloarea biletelor. Fizic vor ajunge la destinar pe la primavara. Eu mi-am luat bilet la categoria C pentru meciurile cu Franta si Irlanda. Termenul limita prin care se pot lua prin intermediul FRR este 1 octombrie 2014. Pretul biletelor rezervate federatiei nu difera de cel pentru publicul larg, avantajul fiind ca organizatorii se straduiesc sa tina suporterii aceleasi tari in aproximativ aceeasi zona, evident in functie de categoria de bilete achitata. Pentru mai multe detalii se poate da un mail. Mie mi s-a raspuns foarte repede.

    Răspunde
 2. joi, 9 iulie 2015, 07:51

  Rugby world cup 2015 is going to start on next month.

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *