16.000 de câini eutanasiaţi în Bucureşti într-un an…

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Ţi se strânge stomacul când citeşti aşa ceva. Un calcul simplu ne arată că au fost ucişi 43 de câini pe zi, în medie. Of…

Există şi o veste bună: tot în jur de 16.000 de câini au fost adoptaţi. Câţi dintre ei au ajuns din nou pe străzi, asta este o altă poveste. Şi încă o veste bună: iulie 2014 a fost luna cu cei mai puţini oameni muşcaţi – 132 – în descreştere cu 84% faţăde iulie 2013.

caine mic in noroi

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

8 thoughts on “16.000 de câini eutanasiaţi în Bucureşti într-un an…”

    1. e o diferenta intre a incerca sa gasesti solutii pentru a indeparta cainii de pe strazi si a gasi placere in a ucide animale, psihopatule. puteai la fel de bine sa te numeri printre eutanasiati, cu siguranta ti se ducea dorul mult mai putin decat cainilor.

  1. Pingback: REVISTA BLOGURILOR: 16.000 de câini eutanasiaţi în Bucureşti | Gandul

  2. Daca ati fi fost mai atenti la inceputul anilor 2000 si nu cereati Legea Marinescu Bideu, nu se ajungea aici. Ati fost preveniti ca asa se va intimpla, dar nu ati tinut cont de nimic. Doar chefurile voastre si interesele voastre financiare. Nu mai acuzati pe altii. Voi aveti principala vina pentru aparitia acestui flagel si eutanasierile masive de acum. Si vor continua, caci locul cainilor nu e pe strada! Va vad tare ingrijorati ca se eutanasiaza cainii fara stapin, bolnavi etc, dar nu va invredniciti sa deschideti adaposturi particulare, in care sa tineti cainii indezirabili pe spatiul public. Demagogilor!

  3. Vad ca faci parte din aia care eau apararea cainilor maidanezi ….am o colectie destul de mare cu multe din atacutile si crimele facute de maidanezii din romania si consider ca este corect sa punem linkul aci https://twitter.com/Maidanezii si sa nu ne facem ca nu vedem adevarul , poporul stie adevarul si a platit un pret prea scump .

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)