Cât timp este recomandat să le permitem copiilor să folosească telefonul sau tableta?

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Nuş cum să vă zic, dar poate că nu sunt eu în baza de date a unor branduri. Sau, ca variantă de lucru, cei de la Samsung se mişcă la modul corespunzător pe partea de comunicare. Dar de aia care să mă intereseze şi pe mine (a se citi “să înţeleg şi eu ceva” :D), adică nu doar chestiuni tehnici gen lansări de produse sau alte lucruri pe care, cunoscută fiindu-mi lipsa mea de apreciere tehnologică, nu prea am cum să le apreciez la adevărata valoare.

Un exemplu în acest sens (puteţi găsi mai multe dacă daţi căutare după Samsung chiar aici peblog) este şi ce vedeţi mai jos. În care se face vorbire despre funcţia Kids Mode disponibilă pe Samsung Galaxy S5. Interesante şi sfaturile pe care le dă psihologul Irina Petrea.

kids mode

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)