Cum promovează Marius Tucă Print & Sign 2014

În timp ce mă gândeam să scriu aceste rânduri, mi-am dat seama că există posibilitatea ca unii dintre voi, mai tineri, să nu ştie cine este Marius Tucă :)) Lasă că vă daţi voi seama, că de aia există google!

Ideea este că m-a surprins un pic scrisoarea lui Marius Tucă, de mai jos, prin care promovează Print & Sign 2014. Nu în sensul neplăcut, desigur, ci pe sistemul oarecum nostalgic al lui „tot cu printul e Marius…„.

Vouă cum vi se pare? Hai, fiinţe digitale care sunteţi, hit me! :D

scrisoare_Marius-Tuca

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Cum promovează Marius Tucă Print & Sign 2014”

  1. Eu cred ca nu o sa dispara niciodata cartea tiparita. Decât, poate, din unele case. Si eu am un kindle pe care citesc cu mare placere (si mult mai ieftin), dar totusi mi-e dor uneori de cartile adevarate. Mai ales ca aveam (si inca am) obiceiul de a mirosi cartea. Da, pur si simplu imi bag nasul intre pagini si ador sa inhalez mirosul de cerneala tipografica si hartie.
    Dar deocamdata m-am hotarat sa nu mai cumpar, cel putin o perioada, carti fizice. Pentru ca nu mai am unde sa le depozitez !
    A, si mi-am mai adus aminte de ceva. Cand a aparut televiziunea multi au spus ca era radioului s-a sfarsit. Uite ca nu a fost asa. Este loc pentru toata lumea.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)