Vă daţi seama cu rânjeşte Băsescu acum?

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Later edit: Alt dobitoc (via vice.com).

——————————–

Din fericire pentru mine şi feng shuiul meu, în acest weekend am fost un pic pe litoralul bulgăresc, aşa că mi s-a rupt de-a dreptul festiv de frământările cu meetingul pentru Voiculescu and shit. Doar că azi dimineaţă am deschis laptopul şi mi-au căzut ochii pe mizeria cu pitecantropul anti-băsescian (vezi video mai jos), care a lovit-o pe reporteriţa de la B1 TV. Ocazie cu care îi doresc maimuţoiului cu pricina să încerce să facă aşa ceva când sunt şi eu prin zonă. Nu de alta, dar eu nu aş fi putut rămâne atât de calm precum Cristi Dorombach, cel care l-a tras doar pe cretinoid, nu l-a şi pleznit. Ceea ce eu, recunosc (sunt un derbedeu, ştiu, o să ajung în iad) nu aş fi reuşit. Sau, mă rog, aş fi reuşit doar dacă mi-aş fi deschis toate chakrele de calm şi serenitate sau ceva. Dar slabe şanse.

Ce este trist pentru mine, dincolo de faptul că imbecilul anti-băsescian este doar un imbecil, este faptul că, din nou, cum se întâmplă îndeobşte în spaţiul carpato-danubiano-pontic, există doar alb sau negru. Griul a dispărut total. Adică există cei care, pornind de la gestul maimuţoiului, au condamnat pe toţi cei care au participat la acel prostest şi, la pachet, au condamnat Antena 3 (televiziune care are multe păcate, poate prea multe, dar asta cu lovitul unei femei chiar nu cred că e în programul lor). La fel cu, în cealaltă tabără, mulţi justifică festul temebeloidului pe motiv că cei de la B1 sunt băsişti şi, pe o logică de râmă bezemetică, merită loviţi. Doar alb şi negru. Fără nici o fărâmă din acel gri intermediar, atât de necesar, dacă îmi permiteţi.

Privită din perspectivă, totuşi, întrega daraveră îmi pare cam aşa: s-au adunat (din diverse motive, pe care eu nu le înţeleg de nici o culoare) câţiva anti-băsescieni (foarte puţini dintre ei sunt fani Voiculescu sau Antena 3, cred cu tărie), au protestat (treaba lor, dreptul lor), printre ei s-a aflat (cel puţin) un imbecil, care a lovit o reporteriţă şi totul s-a transformat într-o porcărie majoră, care nu mai are nici o legătură cu scopul iniţial al protestului.

Dobitocul care a lovit a reuşit să strice toată ideea protestului. Adică gestul unor cetăţeni cu simţ de răspundere (vorba vine) care protestează conform dreptului lor împotriva unor imixtiuni politice în justiţie devine brusc manifestarea unor golani, care lovesc femei doar pentru că acesteau au avut treabă de cealaltă parte a bariacadei. Şi s-a dus dreaqu tot feng shuiul cu prostest democratic and shit.

Tot privit din perspectivă, gestul maimuţoiului lovind în numele Antena 3 şi al lui Voiculescu ne arată fix ce a reuşit să facă atitudinea de sculare la luptă, cum ar veni, pe care Antena 3 o propovăduieşte de ceva vreme încoace. Şi care, în mintea celor care încă nu s-au desprins de pitecantropism, înseamnă că trebuie lovit. La propriu. Asta apropo de responsabilitatea presei. Sau ceva.

Vă daţi seama cu rânjeşte Băsescu acum?

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “Vă daţi seama cu rânjeşte Băsescu acum?”

  1. Problema e ca agresivul din imagine a fost doar varful icebergului. Ostilitati mari si mici s-au petrecut cam tot timpul si fata de cam toti – reporteri, fotografi s.a.m.d – care nu erau de la Antena 3.

    1. Ştii cum e, în condiţiile în care au fost inflamate la greu spiritele, nişte cuvinte aruncate mai dur cumva se potriveau (deşi şi alea de cacao). Dar în momentul în care loveşti fizic, ehe, atunci se schimba chestiunea. Şi devine totul o maimuţăreală de 2 bani jumate.

  2. Daaa, acum ranjeste foarte mult Basescu, a dat o petrecere cand a vazut cati s-au strans in fata Cotroceniului si ca evident, a vazut un retardat dintre foarte multe mii de oameni( care nu au facut nimic!!!!!) care nu-i asa, a stricat protestul bruscand si impingand o jurnalista.
    Nici nu mai conteaza ca incidentul cu retardatul s-a petrecut inainte de ora 5 cand teoretic Antena nu era acolo( din ce imi aduc aminte „oamenii varanului” sau cum or fi numiti mai nou, au spus ca iesi sa se plimbe la ora 5) sau ca daca ar fi patit-o un jurnalist de la Antena, cu alta ocazie, nu ar mai fi fost atata spirit civic in breasla respectivul fiind latrinistul varanului care o merita.Vazand totusi ca a fost un protest cu niste mii bune de oameni dar nu se bate moneda decat pe un incident oribil, nefericit dar singular cred ca incidentul a fost unul foarte asteptat.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)