Cine a fost primul în Vama Veche?

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Cumva, o să mă ierte George că zic bancul ăsta, dar sunt sigur că o să priceapă spiritul, mai ales în lumina ultimilor ani de Vamă, ca să zic aşa :D Nu mi-l mai amintesc aţă în vinclu, dar sună ceva de genul. Cu nişte mici ajustări personale (dacă tot nu mi-l amintesc cu trebuie :D).

Cică un ungur călare, în vremuri demult apuse, ajunge pentru prima oară (în capul lui fino-ugric, desigur) în Ardeal. Şi îi place tare ce vede el pe acolo. Aşa că decide să rămână. Şi, ca un fel de exerciţiu de purificare and shit, se dezbracă în mătărânga goală şi se bagă într-un splendid lac (aşa cum sun toate lacurile din spaţiul carpato-danubiano-pontic, desigur) ca să facă o baie. Când iese pe mal, vede că i-a dispărut tot. Şi haine. Şi arme. Şi cal.

De unde cujetarea irefutabilă: Sula haine, sula cal. Cine-o fost primu-n Ardeal?

cal cugir

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Cine a fost primul în Vama Veche?”

  1. Noa, hai c-am ris una buna. Mai ales ca graniceru cu care am negociat sa ne lase cu cortu pe plaja (pina atunci plaja era evacuata cind venea patrula de seara) era un rocker fain din secuime -))

  2. Pingback: REVISTA BLOGURILOR: Cine a fost primul în Vama Veche? | Gandul

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)