Poate ar trebui să luăm un pic mai în serios SlideShare

După cum puteţi lesne vedea, am folosit pluralul de persoana I, adică mă includ şi pe mine pe lista celor care ar trebui să ia mai în serios SlideShare. Până acum, comportamentul meu era aşa: aveam de făcut o prezentare pentru un eveniment, făceam prezentarea, după care o urcam pe SlideShare. Dar numai dacă îmi aduceam aminte. Pentru că, uneori (aş putea zice de cele mai multe ori, dar m-ar lua ruşinea…), uitam să fac asta.

Uitaţi-vă mai jos la statisticile contului meu, pe care, după cum vă spuneam, l-am neglijat la greu. Cu toate acestea, nu arată rău. Deloc.

slideshare

Sigur că a avea o prezenţă susţinută pe Slideshare nu ajută la trafic către blog. Dar ajută la ceva mult mai important, după umila mea părere: la luarea la pilă a brandului personal pe linie de „iată-mă cât de profi sunt„. Iar asta, pe termen mediu şi lung, e curcubeu pe cerul brandului, dacă îmi permiteţi.

2 comentarii la “Poate ar trebui să luăm un pic mai în serios SlideShare

 1. Loredana Pricopie Răspunde

  Eu intru cam o data pe sapt. pe el, dar pentru a mai vedea ce posteaza altii. eu n-am pus nimic inca.
  Recunosc ca prezentarile de genul ma depasesc, momentan. Trebuie sa-mi caut rabdarea pe undeva pentru ele.
  Chiar este un site cu un continut folositor, daca faci un mic research.

  • Cristian China-Birta Răspunde

   Ehe, asta cu resursele pe care le găseşti pe SlideShare este altă poveste. Eu caut cel puţin de trei ori pe săptămâne chestii pe acolo. Şi găsesc la greu. Avantajul este că, de regulă, o prezentare sintetizează foarte bine tema pe care o caut şi îţi dă şi studii de caz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: