Bre, cum adică UNARTE joacă în Liga 1?

Pentru cei ce nu ştiţi, UNARTE înseamnă Universitatea Naţională de Arte. Care anul acesta face 150 de la înfiinţare. Ocazie cu care a realizat – trag concluzia firească după ce am văzut panoul de mai jos – o campanie de promovare a acestei etăţi. Urez la mulţi ani şi eu distinsei instituţii, dar cumva mi se încruntă sprânceana pe două culori, ca să le zic aşa. Văzute în goana calului, adică nu am stat la analiză serioasă, că cine ştie ce sincretism al erorilor mi-ar fi dat (pardon my French).

1. Simt o tristeţe mirifică atunci când văd că Universitatatea Naţională de Arte are un asemenea site. În 2014. După 150 de ani. La aniversarea a 150 de ani. Orice mi-ar spune cu „nu avem bani, nu avem buget” nu mă încălzeşte. Dacă a fost buget pentru jdemii de cataloage (le ştiu, le-am văzut, sunt chiar faine), se găseau nişte bani şi pentru un site care măcar, din zborul unui supersonic, să îţi dea feng shuiul ăla de „artă”. Ca să nu mai spun că – simt imperios – chiar se găseau unii dintre noi care să facă pro bono un site cât de cât pe felia UNARTE în schimbul statutului de parteneri sau ceva.

2. #DeciCum să faci asocierea dintre UNARTE (repet, înseamnă Universitatea Naţională de Arte) şi Liga 1? Cum? Dacă tot s-a întâmplat, îmi permit (mi-aţi ridicat mingea la fileu, stimabililor) să merg mai departe cu comparaţia. Adică rectorul UNARTE este Mitică Dragomir, premiantul anului I este Tănase, premiantul anului II este Chipciu, iar portarul instituţie este Arlauskis (da, ştiu, am ales doar stelişti)? Sper că nu există la UNARTE şi puşcăriabili, aşa cum sunt în Liga 1. Sper, zic. Şi nu merg mai departe cu paralale.

Serios, oameni buni, cum dracu?

reclama unarte

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Bre, cum adică UNARTE joacă în Liga 1?”

  1. Lasand la o parte design-ul vizual al site-ului, continutul aproape ca nu exista. A se vedea paginile departamentelor (cel putin cel de Fotografie) – fara CV-uri si fara portofolii, fara informatie, doar gol.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.