Recomandare: Pensiunea „Sus în sat” din Gărâna

Dap, mă iertaţi că vă fac în ciudă (din nou) dar iar vă zic: am fost la Gărâna Jazz Festival. Pentru prima oară. Ocazie cu care am multe a vă raporta despre cum a fost. Doar că aveţi punţintică răbdare, stimabililor! Nu de alta, dar după câteva zile de jazz la greu şi de hălăduială pe dealurile din zonă, mă înţelegeţi că motoarele îmi pornesc mai greu :D

Pentru început, vreau să vă recomand pensiunea unde am stat în acest weekend la Gărâna, care se intitulează „Sus în sat„. Mişto numele, mai ales că e şi adevărat. Adică chiar sus în sat pensiunea, de unde şi o privelişte foarte faină pe care o ai dimineaţa, pe terasă, când îţi bei cafeaua (cafea Vero au acolo, foarte bună, nu am auzit niciodată până acum despre ea).

Pentru cei mai chiţibuşari dintre voi, care se întreabă de ce vă recomand această pensiune şi nu alta sau altele (căci sunt grămadă în Gărâna), răspunsul este unul simplu: pentru că eu doar la „Sus în sat” am stat. Deci mi-ar fi greu să vă spun ceva despre o pensiune pe care am văzut-o doar din drum, ca să zic aşa :D

Ba mai mult – ca să v-o zic pe aia dreaptă – nu sunt sigur că aş fi ajuns în Gărâna dacă nu era pensiunea. Dap, căci întâi am cunoscut pensiunea şi apoi Festivalul, ca să o dau aşa mai ntelectual :)) Adică – long story short – eram prin iarnă la o nuntă, aflăm că proprietarea pensiunii ne este neam (după nevasta, adică după partea bună a familliei, ţin să precizez :D), aşa că am bătut palma pe loc şi am închiriat o cameră pe durata Festivalului. Aşa că, împreună cu doamna sufletului meu, am avut un weekend la înălţime, dacă îmi permiteţi.

În primul rând, ar fi de spus că preţul este foarte bun. Adică, pachetul pentru festival a fost unul foarte bun. E drept că nu v-aş putea spune exact cât a fost, din pricini că berile pe care le-am băut le-am pus pe cameră, aşa că se regăsesc în preţul final :)) Dar, oricum, având în vedere condiţiile foarte mişto în care am stat, faptul că am plătit ceva gen 800 de lei pe pachet 4 nopti, mic dejun şi prânz mi s-a părut chiar ok. Oricum, puteţi găsi preţurile aici, o să vedeţi că e ceva în jur de 35 E pe noapte (atenţie, există diferenţe de sezon şi de zilele săptămânii).

Personalul. Eu m-am înţeles foarte bine cu fetele (că erau doar fete). Nu am nici un reproş să le fac. Eventual doar că zâmbeau prea mult, având în vedere ce feţe nedormite aveam noi dimineaţa :))

Mâncarea. Cei care sunteţi la regim, o să aveţi o problemă. Căci porţiile sunt mari. Şi săţioase. Şi grele. Şi „vai de analizeeee!” :)) Dar vă spun de pe acum: oricât de la regim aţi fi, tot nu o să vă puteţi abţine să nu mâncaţi papanaşii ăia de foioioi!

Condiţiile de cazare. Nu am ce să reproşez, sunt la nivel de hotel ca lumea. Mici probleme cu presiunea la apa rece, dar poate că o fi fost ceva vremelnic. Oricum nimic deranjant.

Internetul. Wi-fi gratis, merge bine spre foarte bine, cu excepţia momentelor în care toţi cei din pensiune vor să vadă un film pe net sau ceva :))

Despre cum a fost Festivalul în sine, o să vă spun mai încolo. Şi cu rele, şi cu bune. Dar cu concluzia clară: mai vreau! Şi tot la „Sus în sat” o să stau. Poate o punem de o tradiţie :D

Ah, să nu uit. La plecare, m-am uitat în caietul ăla cu reclamaţii şi sugestii. Pe lângă „foarte fain, mai venim” (majoritatea scrierilor de acolo), am dat şi de două chestii negative. Legate de muzică. De muzica pe care o auzeam în timp ce luam masa. Şi care muzică era pe stilul Europa FM, adică apă sfinţiţă, cum ar veni, nici nu te ajuta, dar nici nu te deranja. O reclamaţie zice „muzică neinspirată„, iar a doua „şlagăre de duzină„. Nici unul dintre cei doi care au scris cele două chestiuni nu au venit şi cu o propunere despre cam ce muzică ar vrea să asculte. Pe principiul noi cu reclamaţiile, nu cu sugestiile. Căci am imensa impresie că personalul nu ar fi avut nici o problemă să schimbe muzica dacă cineva le-ar fi spus ce muzică să pună. Mno…

Şi câteva poze făcute cu aparatul meu Canon care tocmai a aniversat cei 10 ani de când mă lasă să îi apăs butonul…

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

8 thoughts on “Recomandare: Pensiunea „Sus în sat” din Gărâna”

  1. Pingback: Gărâna suferă o nedreptate că este asociată doar cu festivalul de jazz - Cristian China Birta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.