Oare pe ce televizoare o să vedem CM 2018?

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Habar nu aveţi cât de tare mă bucur că au câştigat nemţii Campionatul Mondial! Şi pentru că m-am dus pe mâna lor (ok, recunosc, favoriţii mei au fost olandezii primii, nemţii pe locul II), dar şi pentru că Argentina – de la peluză spus – nu merita să câştige. Nu la cum au jucat. No way, Jose! Aveam în minte un titlu, dacă ar fi câştigat sudamericanii: „A câştigat cea mai ne-frumoasă echipă„. Că nu pot zice că a fost urâtă, dar ne-frumoasă a fost în draci!

Aşa, ca idee, lovitura liberă executată de Messi în ultimele momente ale partidei (un fel de transformare pe stil de rugby) mi s-a părut că sintetizează perfect ce a jucat Argentina la acest CM: chinuială, „hai că merge şi aşa„, „poate greşesc ei şi ne facem damblaua„. Mai ziceau unii că „merită Messi să fie campion„. Poate că Messi merită. Dar echipa asta nu a meritat de nici o culoare. Nada.

Revenind la ce vă întreb în titlu, vreau să vă raportez că am avut masiva plăcere să văd câteva meciuri de la acest Campionat Mondial pe nava spaţială numită Samsung UHDTV Curved. Am scris pe blogul lui Sam cum mi s-a părut toată experienţa. Şi cum, de multe ori, televizorul ăsta mi-a arătat că este muuuuult mai deştept decât aş putea fi eu vreodată :))

Mai jos vă dau doar un fragment din ce am scris pe blogul lui Sam. Cu menţiunea că întrebarea rămâne: oare pe ce televizoare o să ne uităm noi la CM 2018? Nu de alta, dar după experienţa cu Samsung UHDTV Curved şi dacă ne aducem aminte la ce televizoare ne-am uitat în urmă cu 4 ani, nici nu îndrăznesc a mă gândi la ce va să vină… :D Voi puteţi?

Îmi este foarte greu să vă explic în cuvinte cam care este senzaţia când treci de la un televizor – hai să îi spunem aşa, generic – normal la UHDTV Curved. Pe undeva, ar fi de parcă aş încerca să vă explic despre cât de fain e să înoţi, dar voi nu aţi plonjat niciodată în apă, să vedeţi cum e :))Diferenţa între a viziona “normal” un meci şi a te bucura de experienţa UHDTV este imensă. Şi nu mă sfiesc de nici o culoare să folosesc acest cuvânt. Aşa că îl mai folosesc o dată: imensă.

uhd-curbat-fotbal-2

 

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

6 thoughts on “Oare pe ce televizoare o să vedem CM 2018?”

  1. Probabil cei mai mulţi se vor uita pe televizoare UHD, căci abia la anu’ aceste TV-uri vor deveni cu adevarat accesibile majorităţii. Sau poate peste 2 ani. Cei norocoşi şi extrem de groşi la buzunar vor vedea mondialul din Rusia pe un TV 8K. În Japonia deja se testează astfel de produse. Probabil şi Samsung are în creaţie un 8K, dar lasă misterul să continue. :)

    1. Bre, după ce m-am jucat cu nava asta spaţială şi am văzut ce poate, zău dacă risc să fac un pronostic despre cum o să arate televizoarele în viitor… :)) Sau, mă rog, pot să spun doar atât: o să fie bine pentru noi :D

  2. Pingback: Monitoare curbate de la Samsung, nou lansate - Cristian China Birta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)