De ce cred că merită să daţi 49 lei pentru o poză de profil

Foarte tare îmi place ideea Foto Union! Adică dai 49 de lei şi te alegi cu o poză de profil profi, pe care să o foloseşti cum trebuie de acum înainte în aşa fel încât lumea doar să se uite pe fugă la poza aia şi să te şi identifice, ca brand. Nu am vreme eu acum să insist asupra importanţei avatarului, gravatarului, pozei de profil sau cum vreţi să îi spuneţi când vine vorba despre fixarea brandului personal. Vă spun doar că este teribil de importantă. Şi că nu ar fi rău să mă credeţi căci am făcut oareşce succese cu construcţia brandului meu personal, din care partea vizuală a fost teribil de important.

Revenind: astăzi vă puteţi duce la Foto Union ca să vă pricopsiţi cu o poză de profil ca lumea. Eu o ard în ploaie la Gărâna :)) Aşa că nu pot ajunge. Dar negciez eu cu băieţii să mă duc zilele următoare. Căci o fi venit vremea să îmi schimb şi eu poza de profil, dacă tot am schimbat şi domeniul… :)

foto union nou

2 comentarii la “De ce cred că merită să daţi 49 lei pentru o poză de profil

 1. zoltybogata Răspunde

  Eu cu 49 de lei, prefer să ajut vreo 9 copii cu o masă caldă, poza de profil nu e chiar așa de inportantă. Vezi tu cum uneori aruncăm bani pe …..Multă sănătate

  • Cristian China-Birta Răspunde

   Hai să nu amestecăm lucrurile. Pentru că pe logica pe care mergi tu aş putea spune că ar fi mai bine să dai o mâncare unor bătrâni de banii ăia. Sau unor bolnavi.

   Eu le recomand masiv să meargă să dea 49 de lei pe poza asta. Căci nu sunt bani aruncaţi, cum spui tu. O să dau şi eu banii ăştia. Pentru că, pe termen mediu şi lung, mă ajută să ajut mult mai mult decât să dau acum 49 de lei, care nu sunt mai nimic. E mai complicat, desigur, dar cu mult mai multă substanţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: