De ce cred că merită să daţi 49 lei pentru o poză de profil

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Foarte tare îmi place ideea Foto Union! Adică dai 49 de lei şi te alegi cu o poză de profil profi, pe care să o foloseşti cum trebuie de acum înainte în aşa fel încât lumea doar să se uite pe fugă la poza aia şi să te şi identifice, ca brand. Nu am vreme eu acum să insist asupra importanţei avatarului, gravatarului, pozei de profil sau cum vreţi să îi spuneţi când vine vorba despre fixarea brandului personal. Vă spun doar că este teribil de importantă. Şi că nu ar fi rău să mă credeţi căci am făcut oareşce succese cu construcţia brandului meu personal, din care partea vizuală a fost teribil de important.

Revenind: astăzi vă puteţi duce la Foto Union ca să vă pricopsiţi cu o poză de profil ca lumea. Eu o ard în ploaie la Gărâna :)) Aşa că nu pot ajunge. Dar negciez eu cu băieţii să mă duc zilele următoare. Căci o fi venit vremea să îmi schimb şi eu poza de profil, dacă tot am schimbat şi domeniul… :)

foto union nou

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “De ce cred că merită să daţi 49 lei pentru o poză de profil”

    1. Hai să nu amestecăm lucrurile. Pentru că pe logica pe care mergi tu aş putea spune că ar fi mai bine să dai o mâncare unor bătrâni de banii ăia. Sau unor bolnavi.

      Eu le recomand masiv să meargă să dea 49 de lei pe poza asta. Căci nu sunt bani aruncaţi, cum spui tu. O să dau şi eu banii ăştia. Pentru că, pe termen mediu şi lung, mă ajută să ajut mult mai mult decât să dau acum 49 de lei, care nu sunt mai nimic. E mai complicat, desigur, dar cu mult mai multă substanţă.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)