Legătura dintre sex şi Campionatul Mondial de Fotbal

Ştiţi scuza celebră cu “vaaaai, ce mă doare capul…” pe care o rostesc nu doar femeile, staţi liniştiţi, ci şi bărbaţii când vine vorba despre fentat partenerul pe teme de hâţa-hâţa, dacă îmi permiteţi să spun aşa şi ştiu că îmi permiteţi :D Iniţial am vrut să scriu “poanta cu“, dar nu prea e poantă, chiar e folosită la greu de multă lume. Şi ce mai poţi zice când partenerul îţi spune că e in dolores, cum ar veni? Doar este partenerul, nu vrei să îi faci rău, nu? Aşa că taci, înghiţi în sec şi aştepţi următorul tramvai :))

Vestea bună pentru bărbaţi (dar şi pentru femeile care se uită la fotbal, vedeţi mai jos de ce spun asta :D) este că, cel puţin pe perioada unei competiţii atât de lovitoare precum Campionatul Mondial de Fotbal (iar asta din Brazilia a fost the lovitoarea şefă), puteţi să băgaţi faza cu “dragă, vreau să mă uit la meci“. Căci, aşa cum ne arată studiul Durex pe care vi-l dau mai jos, o mulţime de “colegi” o folosesc. Şi, se pare, chiar funcţionează :)) Ştirea oficială sună aşa:

Cercetătorii au descoperit că, în ciuda percepției generale potrivit căreia bărbații nu refuză niciodată un pic de acțiune în dormitor, 40% dintre aceștia recunosc că ar renunța la sex pentru un meci de fotbal important.

Mno, nici nu ne puteţi învinui. Adică, vorba aia, hâţa-hâţa putem face şi în afara competiţiei, ca să zic aşa, dar meciul se joacă atunci când trebe, nu când au unii şi alţii chef :))

Top 10 scuze folosite de bărbaţi, conform studiului citat, sunt cele de mai jos.

Cele mai folosite 10 scuze ale bărbaților, pentru a evita sexul

 1. Vreau să mă uit la meci

 2. Mă doare spatele

 3. Sunt prea obosit

 4. Mă doare capul

 5. Am lucrat până târziu

 6. Am treabă pentru serviciu

 7. Sunt prea beat

 8. Putem să o facem mai târziu?

 9. Nu mă simt bine

 10. Mâine trebuie să mă trezesc devreme

Bine, bine, dar ia uitaţi-vă, stimate doamne şi domnişoare, cât de microbiste sunteţi voi când vine vorba de stat pe banca de rezervă a echipei FC Sex :))

Cele mai folosite 10 scuze ale femeilor, pentru a evita sexul

 1. Sunt prea obosită

 2. Vreau să mă uit la meci

 3. Mă doare capul

 4. Mă doare spatele

 5. Nu am chef de sex

 6. Am lucrat până târziu

 7. Putem să o facem mai târziu?

 8. Nu mă simt bine

 9. Am treabă pentru serviciu

 10. Îmi este rău

O concluzie se impune: facem sex, dragă, că doar oameni suntem! Dar stai întâi să vedem meciul, da? :))

Profit de ocazie pentru a vă reaminti că încă puteţi să vă votaţi oraşul în competiţia internaţională #LoveVille powered by Durex, căci e cu premii iubăreţe şi alea, alea. Succsex, ca să zic aşa :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.