Hai să îi ajutăm pe Andreea şi pe Alin să doboare recordul mondial! (P)

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

În vitrina magazinului Vodafone 1 din Timişoara, tronează anunţul de mai jos.

IMG_0278

Dacă faza cu recordul ţi-a stârnit curiozitatea şi intri în magazin, o să vezi o privelişte oarecum ciudată. Căci într-un colţ, pe o canapea şi cu multe căni, ceşti şi ceşcuţe pe masa din faţa ei, stă o tânără. Care, îţi dai seama după un timp, vorbeşte la telefon prin hands free. Şi ca totul să pară şi mai ciudat, o întreagă echipă de televiziune stă cu „ochii” pe tânăra cu pricina, cabluri întinse peste tot, laptopuri deschise, ştiţi voi, tot tacâmul, de zici că este o emisiune.

Unii dintre cei care au intrat, curioşi, în magazin o bagă pe aia „dar o ştiu de undeva pe stimabila…„. Şi, după câteva secunde de încruntare, se luminează şi zic: „aaaaa, e fata din reclama Vodafone„. Şi au dreptate. Ea este.

Numele tinerei este Andreea şi are 26 de ani. Ea vorbeşte cu Alin, 30 de ani, prietenul ei de la distanţă. Căci el stă în Bucureşti. I-am văzut, aşa este, în reclama Vodafone pentru abonamentele RED. Dar acum îi vedem într-un fel de „urmare” a reclamei, dar una cu totul specială. Căci ce vor cei doi să facă este să doboare recordul mondial pentru cea mai lungă convorbire telefonică din lume. Adică şi-au propus să vorbească în continuu timp de 54 de ore şi un pic.

dragoste fara limiteEu am ajuns în magazinul Vodafone din Timişoara azi dimineaţă. Deja cei doi vorbeau de vreo 20 de ore. Andreea tocmai îşi deschidea un ou de ciocolată. Şi îi spunea lui Alin că e cu vanilie :))

Când am auzit de încercarea asta de a doborâ un record mondial la cea mai lungă convorbire telefonică, am zis prima dată că nu cred. Dar m-am convins că e pe bune. Şi mi-am zis în barba-mi: „măh, dacă oamenii ăştia doi se străduie să doboare recordul, atunci trebuie să încercăm să îi ajutăm!„.

Bine, bine, dar ce înseamnă să îi ajutăm? Am făcut o scurtă listuţă, ca să îi zic aşa :)) Totul pe ideea că trebuie să îi întrebăm pe cei doi cât mai multe lucruri, ca să le stârnim interesul (a se citi să îi ţinem treji :D), să le dăm idei despre ce să povestească, de astea, v-aţi prins :D No bun, acuma listuţa cu pricina:

– intraţi în aplicaţia „Dragoste fără limite” unde îi puteţi vedea pe cei doi live

– puneţi mesajele voastre acolo, vă prindeţi voi unde, nu e chimie nucleară, cum ar veni :))

– ATENŢIE! Regulile Guinness Book of Records spun ca nu trebuie să se repete în ce vorbesc, aşa că fiţi creativi!

– încurajaţi-i, faceţi-le galerie, arătaţi-le că sunteţi alături de ei!

– promovaţi încercarea lor de a doborâ recordul cum puteţi, ca să audă cât mai multă lume şi să se implice să îi întrebe (a se citi să îi ţină treji :D)

Cam asta este în mare. Eu, pentru că tot sunt zilele astea în Timişoara, o să mai trec să văd ce face Andreea. Şi sper din tot sufletul ca recordul să fie doborât.

Dar – vă spun sincer – la cât de obosiţi par cei doi, dacă nu îi ajutaţi cu întrebări, sugestii şi cu promovarea încercării lor, s-ar putea să nu reauşească… Aşa că, băgaţi mare! Hai Alin! Hai Andreea!

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “Hai să îi ajutăm pe Andreea şi pe Alin să doboare recordul mondial! (P)”

  1. Pingback: #asaincepe Jazz TM. Scurtă introducere mai mult lungă decât scurtă - Cristian China Birta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)