Bărbaţii şi florile, ca Brazilia şi Germania =))

Ok, mă iertaţi că fac generalizări. Titlul politically correct ar fi fost „Unii bărbaţi şi florile cam ca Brazilia şi Germania„. Dar mi-am permis generalizarea din fix două motive: 1. pentru că e pe sistem de caterincă 2. pentru că aşa este =))

Să ştiţi că am dat florile, aşa cum am promis, în cadrul foarte inspiratei campanii Floria.ro. Nu prea mi-au ieşit mie pronosticurile floristice, ca să zic aşa :)) Dar, per total, nu e rău că Olanda şi Germania, favoritele mele de la începutul CM 2014, au câştigat meciurile (portocalii mai greu, cu emoţii, dar tot respectul pentru Costa Rica!). Şi, ca să mă duc cu pronosticul (vorba vine, asta este ce vreau, din coracon, nu ce aş gândi raţional că o să se întâmple) până la capăt, sper ca în seara asta să bată Olanda şi, în finala cu Germania, să îi văd pe „ai mei” de la acest campionat (io aşa le zic olandezilor, în lipsă de România :D) câştigând, în sfârşit!, un trofeu :))

Legat de meciul a la Verdun dintre Germania şi Brazilia, eu l-am văzut fără să văd nici un gol. Dap, fix aşa s-a întâmplat. Sigur, este o adevărată performanţă să te uiţi la un meci cu 8 goluri şi să nu reuşeşti să vezi nici unul, dar parol că aşa s-a întâmplat :)) Căci eram pe trenul care mă ducea de la Bucureşti la Timişoara şi, deşi aplicaţia de mobil tvrplus.ro mergea chiar ok, problema a fost că am avut semnal fix în momentele dintre goluri. Adică am prins semnal cam la 1 minut după ce Muller a strecurat primul gol în poarta brazilienilor, după care am pierdut, pentru câteva minute semnalul. Când m-am putut uita din nou, am crezut că nu văd bine. Adică, mă rog, băusem două beri, aşa, de căldura trenului, dar nici chiar aşa, zău. Cum adică 0-5? Mă frec la ochi şi mă uit din nou. Dap, era 0-5. De bucurie, căci v-am spus că nemţii erau printre favoriţii mei de la început, am mai desfăcut o bere :))

Restul meciului l-am văzut, cu picături. Doar că fix când s-au dat golurile, eu nu am avut semnal. Mno, cum ar veni, o semifinală istorică (din perspective diferite pentru brazilieni, desigur) a rămas în coraconul amintirii mele tot la nivel istoric. Pentru că aşa o performanţă, să mă uit la un meci şi, totuşi, să nu reuşesc să văd nici unul din cele 8 goluri este într-un mare fel :))

No bun. Să trecem la lucruri de bărbaţi. Adică la flori :)) Căci, stimabililor, ce poate fi mai bărbătesc, mai ales în această perioadă de final de Campionat Mondial, decât să arătăm doamnelor noastre că le mulţumim că ne-au suportat meciurile şi – de ce să nu o recunoaştem… – frustrările şi, pe alocuri, miştocărelile că noi nu am avut tricolori în competiţie? Drept pentru care, vă invit să intraţi pe selecţia de flori pentru Campionatul Mondial, pe care Floria.ro v-o pune la dispoziţie, ca să nu vă stresaţi prea tare cu alegerea. Nu de alta, dar presupun că vă pricepeţi la flori cam cum s-au priceput brazilienii să nu ia gol de la nemţi în semifinală =))

Pentru cei care pariază pe Olanda că va câştiga titlul, există şi buchetul, care se numeşte foarte inspirat, având în vedere că olandezii chiar visează la un titlu de pe vremea când eram eu pionier, ca să zic aşa :)) Căci buchetul cu pricina se numeşte „Eşti visul meu„.

flori-halloween-8-2125

 

Dacă mergeţi pe mâna (şi pe picioarele, desigur) nemţilor, părerea mea este că nu rataţi cu buchetul „Sinceritate„. Căci vorbim, totuşi, despre nemţi, pentru care sinceritatea înseamnă că îţi dau atâtea goluri câte poţi duce. Cu sinceritate maximă :))

flori-buchet-pentru-invingatoare-26899

 

Iar dacă există nişte „rătăciţi” printre voi care ţin cu Argentina :D, apoi cred că cea mai bună variantă este, fără putinţă de tăgadă, „Vise colorate” =))

flori-vise-colorate-1116

Încă ceva: când trimiteţi florile, puteţi alege unul din vizualurile de mai jos, care mi se par foarte tari! Adică mesajul implicit ar fi unul de genul: „draga mea, îţi mulţumesc pentru că m-ai suportat şi pentru că o să mă suporţi de acum înainte, căci meciuri mai vin, să ştii…” :))

Eu folosesc serviciile Floria.ro de ceva vreme (aşa m-am obişnuit, pentru că au fost printre primii care au intrat masiv în social media, aşa că m-am lipit de ei), aşa că, cel puţin în ceea ce mă priveşte, este top of mind când vine vorba despre florării online. Şi, ca să o zic pe aia dreaptă, folosesc aceste servicii pentru că îmi rezolvă o problemă: intru pe site, click pe un buchet, plătit şi gata am scăpat de o grijă. Nu de alta, dar şi eu sunt un „brazilian” masiv când vine vorba despre flori :))

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “Bărbaţii şi florile, ca Brazilia şi Germania =))”

  1. Buchetul „Esti visul meu” mi se pare foarte frumos. Cat despre bannere, cel mai mult mi-a placut cel care spune ca se simte ca un jucator eliminat de pe teren. Am luat si de eu la Floria, dar nu un buchet de flori, ci o planta vie, in urma cu nu mai stiu cat timp. Inca mai „traieste” :)

  2. Pingback: #asaincepe Jazz TM. Scurtă introducere mai mult lungă decât scurtă - Cristian China Birta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)