Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

Am trei invitaţii duble pentru voi la Festivalul “In Transylvania”

Later later edit: Cristina, e ceva în neregulă cu mailul tău. Te rog să mă contactezi cât de repede pe cristi.china pe gmail.com.

Later edit: Câştigătorii sunt Bogdan, Cristina şi Ioana. Ne auzim pe mail pentru detalii :)

————

Despre splendida zonă cunoscută îndeobşte sub numele de Ţara Făgăraşului am mai scris aici pe blog, este de ajuns să daţi o căutare ca să înţelegeţi mai bine cât de mult mi-a plăcut să hălăduiesc pe acolo. Şi cât de energizat m-am întors într-un Bucureşti mult mai puţin verde, ca să zic doar atât :D

Mânat de acest spirit al reîntoarcerii permanente (parond my poetic French :D), am zis un mare “DAAAA” atunci când Vodafone, partener al isprăvii de mai jos, mi-au propus să vă ofer trei invitaţii duble la chestiunea cu pricina, care vă oferă un weekend de mare angajament în – repet, esquize me – această zonă minunată a ţării.

In Transylvania” – care se desfăşoară între 10 şi 13 iulie, în zona turistică Sâmbăta – Draguş din Ţara Făgăraşului – este un festival mai ciudăţel, ca să zic aşa. Dar o zic în sensul cel mai bun posibil :)) Căci are concerte cu 17 trupe, un maraton, o întrecere de MTB Cross-Country, ambele organizate de simpaticii de la Smart Atletic, o mulţime de activităţi de aventură şi alpinism, başca locurile pe care le puteţi vizita dacă tot sunteţi prin zonă. Deci, pe scurt, aţi putea să aveţi un weekend plin şi din care să reveniţi la vatra muncii, ca să zic aşa, cu multe piedici în calea uitării :D

Am pentru voi trei invitaţii duble la acest Festival, oferite de Vodafone, cum spuneam. Vreau să vi le dau din tot coraconul meu, doar că pentru asta trebui să îmi spuneţi în comentarii care este imaginea care vă vine prima în minte când vă gândiţi la “Transylvania”. Atenţie, am scris varianta engleză, căci sunt nişte mici nuanţe de percepţie faţă de varianta în limba română, mă înţelegeţi :D

Aştept comentariile voastre până mâine, 9 iulie, ora 12.00. Ştiu că e cam din scurt, dar trag nădejde că veţi ierta un blogger bătrân şi simpatic ce chiar vrea, chiar şi în condiţiile astea, să vă trimită la distracţie :)

Hai să fiţi iubiţi!

posterINTRANSYLVANIA_TIPAR2-2-731x1024

11 comentarii la “Am trei invitaţii duble pentru voi la Festivalul “In Transylvania”

 1. Oana Tanasa Reply

  Salut,

  Transylvania e pentru mine ca un covor de frunze verzi, la asta ma face sa ma gandesc.

  O zi faina!
  Oana

 2. Bogdan Reply

  De fiecare data cand ma gandesc cum e acasa imi vin in minte aceleasi imagini: Muntii se ridica semeti dintr-o mare de verde. Iarna sunt albi, incarcati cu zapada, primavara albul amestecat cu verde te linisteste, iar vara au o ciupilica de zapada pe ici colo, cat sa iti aduca aminte ca iarna o sa vina din nou. Apoi, vad cetatea din Fagaras, cu zidurile groase, care imi bucura zilele copilariei in care strabateam toate cotloanele din interiorul ei. Ne suiam pe ziduri ori de cate ori aveam ocazia.

  Eh, imi e dor de casa!

  • Cristian China-Birta Reply

   Măh, am făcut un pariu cu mine însumi că trebe să zici ceva :)) Dap, colosală zona, sunt fan!

   • Bogdan Reply

    Pai cum sa nu zic. Ca doar mi-s de acolo! daca eu nu promovez zona, atunci cine?

 3. cristina Reply

  Inchid ochii si vad:peisaje superbe,zone virgine,aer curat…il simt,castel…vampiri,o sosea serpuita…o vad de sus ;)…si ma opresc si realizez ca e cea mai faina si mai cunoscuta zona din Romanica…si abia astept s-o simt…s-o miros si sa-mi fac noi amintiri acolo!Toate cele bune :* dulce

 4. simona Reply

  plaiuri blande si tihnite scuturate de festivaluri zgomotoase ;)

 5. Alex Reply

  Transylvania e acel loc mirific pe care il ofer ca raspuns cand cineva(de cele mai multe ori strain) ma intreaba de unde sunt.

 6. cris andron Reply

  Acasa!

 7. Ioana Reply

  Când vad scris Transylvania primul lucru care imi vine in minte este etimologia, ”țara de dincolo de păduri”. Si apoi, al doilea gand, este Carmen Sylva :) Nu are nici o legatura cu subiectul dar mintea omului e intortocheata rau.
  Iar daca doar aud cuvantul Transylvania, fara sa il vad scris, ma gandesc la partea aia de țară care îmi e draga rau. Pentru ca îi apartin cu totul.

 8. Simona Veronica Bratu Reply

  Pai la Dracula cu un fundal intunecat al castelului Bran. Dar asta pentru ca a zis ‘Transylvania’. Cu Transilvania … e alta poveste. (data viitoare. La urmatorul concurs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.