Băieţi, vă provoc să oferiţi câte o floare pentru fiecare gol de la CM 2014

Da, ştiu, mă întind un pic la faza asta. Căci nu avem naţionala noastră dragă şi scumpă la CM 2014. Deşi, între noi fie vorba, dacă ar fi ajuns ai noştri acolo, apoi s-ar fi dus numai pentru bronzat o ţâră, căci de alte isprăvi nu îi cred în stare a fi fost capabili :)) Sau, altfel şi mult mai bine explicat vizual decât în cuvinte, ia luaţi de acilea splendidă urare :D

banner-5

Este că ce vedeţi mai sus rosteşte o imbatabilă adevărăciune? :)) Căci care dor poate să ardă mai tare un microbist decât dorul de a-şi vedea favoriţii (zic aşa, generic, pentru că am câţiva jucători de la naţională de… dar să nu ne stricăm feng shuiul, zic :D) la competiţii de astea mari, pe care noi în ultima vreme le-am văzut doar la televizor.

Atât de tare mi-a plăcut faza asta, încât am acceptat fără să clipesc să fac parte din campania Floria.ro (liderul florăriilor online din România, după topul din capul meu, căci folosesc serviciile lor). Iar după ce am aflat care este provocarea, adică o combinaţie de gestul simplu (dar teribil de încărcat de simbolistică!) de a oferi flori şi fotbal, am zis „no, băiete, pe cai că se filmează„, ca să folosesc o vorbă pe care (acum îmi dau seama…) o foloseam când eram mici ca să ne arătăm serioşi, că suntem puşi pe treabă.

Provocarea mea către voi este următoarea: să vă alegeţi din fiecare meci care se va juca de acum înainte la CM 2014 câte o echipă favorită şi pentru fiecare gol pe care echipa respectivă îl marcheză să oferiţi câte o floare cuiva. Treaba voastră cui, nu ne băgăm, sunteţi vaccinaţi (altă vorbă din copilărie!). Dar să o oferiţi. Cu o urare. Eventual puteţi alege dintre foarte simpaticile vizualuri pe care vi le dau mai jos. Ba chiar vă recomand asta :))

Am şi un sfat pentru băieţii (când ne uităm la fotbal suntem toţi băieţi, nu bărbaţi, da?) care ar vrea să dea flori doamnelor (când vorbim despre „ele” sunt mereu doamne, niciodată fete, da?): faceţi gestul ăsta, măcar ca un fel de „mă ierţi, dragă, pentru că te-am trădat un pic pentru fotbal„. Hai că ştiţi voi despre ce vorbesc aici, pişicherilor! Aşa că ia doriţi-vă voi un pic victoria, ca să înscrieţi nişte puncte pe tabela aia specială de scor care se află în coraconul doamnei voastre :D

Şi ca să nu ziceţi că doar spun şi nu fac, uite cam în numele căror echipe preferate care joacă în sferturi o să dau eu flori. Risc şi nişte pronosticuri pe partea de câte flori trebuie să mă pregătesc să dau :D

Franţa – Germania, 4 iulie, ora 19.00. Germania dă trei goluri, deci io dau 3 flori :D

Brazilia – Columbia, 4 iulie, ora 23.00. Columbia dă un gol, deşi cel mai probabil o să piardă, aşa că aici dau doar o floare.

Argentina – Belgia, 5 iulie, ora 19.00. Sper din tot sufletul ca belgienii să dea măcar un gol, dacă nu dau eu o floare din oficiu :))

Olanda – Costa Rica, 5 iulie, ora 23.00. Trei flori frumoase pentru trei goluri marcate de preferaţii mei în această competiţie :D

No bun. Să vă dau şi vizualurile pe care le puteţi folosi dacă vreţi atunci când daţi florile. Căci, nu-i aşa, sună corespunzător. Şi pe care mesaje o să le vedeţi sub formă de… cartonaşe roşii. Căci, dacă o să te aduni cu băieţii ca să vezi meciul la ceva terasă şi o să te surprindă fetele Floria.ro (nu vă spun mai mult :D) că nu ai oferit de ceva vreme flori doamnei, apoi o să fii sancţionat. Cu cartonaşe! Pe care, pentru că aşa este spiritul jocului, să câştige toată lumea, o să le puteţi folosi ca vouchere :))

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

5 thoughts on “Băieţi, vă provoc să oferiţi câte o floare pentru fiecare gol de la CM 2014”

  1. Pingback: Bărbaţii şi florile, ca Brazilia şi Germania =)) - Cristian China Birta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)