– Ce vrei să te faci când vei fi mare? – Manager!

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Sunt mare fan al tinerei generaţii. Spre deosebire de alţii, care văd în aceşti tineri alte lucruri decât văd eu. Ei văd nesimţire, eu văd tupeu constructiv. Ei văd materialism deşănţat, eu văd că ştiu ce vor. Ei văd punere pe căpătuială, eu văd că îşi înţeleg mult mai bine decât noi rostul lor în lume.

Mă aştept de la această generaţie să facă mult mai mult pentru ţara asta decât am fost în stare noi, cei care suntem, spus generic, părinţii lor. Căci au cu ce, contextul este bun, iar mindsetul lor este unul pregătit pentru ce va să vină.

Îmi place tare mult elanul tineresc al celor care au declarat, conform unui studiu realizat în cadrul caravanei Samsung Trends of Tomorrow, că vor să se facă manageri când o să fie mari. Sigur, că cel mai probabil ei înţeleg prin asta că o să fie şefi. Iar prin a fi şefi înţeleg că o să aibă bani şi status social corespunzător. Ceea ce nu e rău, zău, căci aşa trebuie să gândeşti, să vrei mult de la viaţă. Căci atunci când îţi setezi obiective mititele, aşa o să fie şi rezultatele :)

Doar o precizare aş face pentru aceşti tineri: şef nu te faci, devii. Şi încă una: banii nu îi ai, îi faci :) O să înţeleagă ei, în timp, ce am vrut să zic aici. Şi unii nu o să poată trece peste asta. Dar aşa e în viaţă, la urma urmei.

Am selectat din studiu Samsung câteva concluzii, care mi-au făcut mie cu ochiul. Restul puteţi citi aici.

studiu samsung 1

 

studiu samsung 2

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)