Duminică, aveţi o şansă unică să ascultaţi Vunk Simfonic

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Poate unii dintre voi gândiţi „bre, a luat-o şi ăsta pe ulei tu titluri de astea gen click aici…„. Dar aţi greşi amarnic. Căci ce zic în titlu fix aia este: duminică, de la 20.00, în Piaţa Enescu din Bucureşti, intrare liberă, puteţi vedea UNICUL concert Vunk Simfonic. Căci, din păcate, este un experiment one time only, care – furculition – nu se va repeta. Din păcate, zic.

Şi zic aşa pentru că i-am văzut aseară la repetiţii alături de Camerata Regala si Bucharest Jazz Orchestra şi sună excelent. Nu mă sfiesc să folosesc acest cuvânt. Deloc. Pentru că oricum şlagărele Vunk (adică, pardon, acum se zice hituri :D), doar aparent uşurele, de fapt având o structură mult mai perfidă (în sensul bun, desigur) decât pare la prima auzire, piesele Vunk, zic, sunt de ascultat şi aşa, „dezbracate” de alte alea. Dar când pe filieră intra George Natsis, care face un „topping” de muzică simfonică peste piesele astea, apoi, dragilor, am avut momente în care mi s-a făcut părul măciucă de găină, dacă îmi permiteţi expresia de la peluză!

Vorbeam cu Make şi cu Cristi Florea la ieşirea de la repetiţii şi am convenit că una este să ai cu tine o orchestră de muzicieni profesionişti şi să nu ştii ce să faci cu ei, cum ar veni, şi alta este să ai un maestru ca Natsis, care a înţeles perfect natura pieselor Vunk şi cam cum trebuie potenţate simfonic. Din punctul meu de vedere, aranjamentul muzical realizat de George Natsis are marele merit că nu a uitat nici o secundă că Vunk este „primadona” şi că orchestra trebuie doar să pună umărul să iasă treaba bine.

Dar ce umăr pune orchestra! Viorile punctează exact când trebuie şi mai dolomesc anumite asperităţi muzicale inerenta din genul abordat de Vunk şi aduc şi mai mult lirism în momentele şi aşa lirice, dar şi mai multă tensiune în momentele şi aşa zbuciumate ale unor piese. Alămurile mi-au plăcut grozav. Căci sunetul lor vine parcă şi lipeşte o etichetă de genul palmă pe spate prietenească, ce te face să zâmbeşti şi să te simţi bine, fără să îţi dai seama exact de ce :D

Vă recomand din suflet să nu rataţi concertul de duminică, de la ora 20.00, în Piaţa Enescu din Bucureşti. Mai ales că intrarea este liberă. Pentru că doar atunci o să puteţi auzi Vunk în formula asta simfonică. Am îndrăznit să „fur” puţin din frumuseţea muzicii. Doar aşa ca să simţiţi un pic ce vă pregătesc băieţii :)

De menţionat că acestconcert face parte din Bucharest Music Film Festival, organizat de ARCUB, manifestare cu un program foarte interesant, la care vă invit să daţi un ochi, poate vă vin idei.

20140620_164527_Richtone(HDR) (Small)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Duminică, aveţi o şansă unică să ascultaţi Vunk Simfonic”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)