Ce ne învaţă o pereche de pantaloni de acum 3.000 de ani?

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Sunt un mare pasionat de istorie. Cred cu tărie că cei care nu îşi cunosc istorie nu se cunosc cu adevărat nici pe ei înşişi. Am învăţat din sutele de cărţi de istorie pe care le-am citit în toţi aceşti ani că omul nu se schimbă în esenţă, el rămâne acelaşi animal feroce, îmblânzit, însă, din ce în ce mai mult nu de trecerea timpului, ci de înţelegerea mai bună a rolului său pe acest pământ. Căci atunci când începi să vezi din ce în ce mai bine şi dintr-o perspectivă mai largă lumea din jurul tău, înţelegi nu doar că eşti o parte din ea, ci şi că ai o datorie faţă de lume, faţă de ceilalţi, faţă de tine. Sună lozincard, desigur, dar ce să fac dacă aşa mi-a venit :))

Ce vedeţi mai jos este o pereche de pantaloni de călărie. De 3.000 de ani. Dap, de 3.000 de ani. Ce ne învaţă un asemenea exemplar de istorie milenară, ca să zic aşa? Vă las pe voi să răspundeţi :)

bb_trousers_FREE

Sursa

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Ce ne învaţă o pereche de pantaloni de acum 3.000 de ani?”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)