28.04.2017

Ce ne învaţă o pereche de pantaloni de acum 3.000 de ani?

Sunt un mare pasionat de istorie. Cred cu tărie că cei care nu îşi cunosc istorie nu se cunosc cu adevărat nici pe ei înşişi. Am învăţat din sutele de cărţi de istorie pe care le-am citit în toţi aceşti ani că omul nu se schimbă în esenţă, el rămâne acelaşi animal feroce, îmblânzit, însă, din ce în ce mai mult nu de trecerea timpului, ci de înţelegerea mai bună a rolului său pe acest pământ. Căci atunci când începi să vezi din ce în ce mai bine şi dintr-o perspectivă mai largă lumea din jurul tău, înţelegi nu doar că eşti o parte din ea, ci şi că ai o datorie faţă de lume, faţă de ceilalţi, faţă de tine. Sună lozincard, desigur, dar ce să fac dacă aşa mi-a venit :))

Ce vedeţi mai jos este o pereche de pantaloni de călărie. De 3.000 de ani. Dap, de 3.000 de ani. Ce ne învaţă un asemenea exemplar de istorie milenară, ca să zic aşa? Vă las pe voi să răspundeţi :)

bb_trousers_FREE

Sursa

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Cum vi se pare clipul Shadows Shorts (Scary Video Collection)?

Duminică, aveţi o şansă unică să ascultaţi Vunk Simfonic

Un comentariu

  1. sâmbătă, 21 iunie 2014, 17:16

    Ne invata ca se poate sa faci haine care tin mai mult de 1 an? Da, vorbesc despre porcariile cu preturi umflate din magazin care se rup la cusatura dupa cateva spalari.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *