Pentru TVR legea este opţională. Aşa ar trebui să plătim şi noi taxa

Am mai scris aici la mine despre dezgustul pe care mi-l trezeşte TVR – termen generic, desigur, căci acolo sunt mai multe căprării. Şi, pentru că sunt totuşi oameni ok acolo, am comparat mereu instituţia cu o halbă de bere rece în care se răhăţeşte o muscă. Berea e bună, e rece, dar combinaţia cu rahatul muscăcesc o face nebăubilă la modul absolut.

Astăzi am mai văzut una din ciclul muştii cufurite. Poate ştiţi că Parlamentul l-a validat pe Stelian Tănase ca the big kahuna al TVR. Ceea ce nu ne interesează foarte tare. Căci indiferent cine ar ajunge în scaunul ăla tot de rahatul ăla dă. Nici măcar faptul că ne-a spus că, de fapt, am plătit ca proştii taxa aia (mă rog, nu io, că io nu o plătesc, ci cei care fac asta) pentru că unele canale din curtea TVR funcţionează ilegal nu ne-a emoţionat. Căci ce ne mai poate surprinde la petarda asta de instituţie?

Dar ce m-am lăsat cu gura căscată (sunt în continuare de o naivitate feroce) a fost declaraţia noului (şi vechiului) director general legată de partea cu ilegalitatea. Ia luaţi de aici, mocofanilor, ca să înţelegeţi adevăratul spirit al TVR (via Adevărul):

stelian tanase

Aţi înţeles? Adică „luăm în calcul să aplicăm legea, poate că nu ne covine şi ni se rupe de ea„. Căci, nu-i aşa, pentru o găunoşenie instituţională precum TVR legea este doar aşa orientativă, nu obligatorie ca pentru noi toţi, ceilalţi membrii ai pulimii plebee. Căci, de la înălţimea jetului instituţională, respectarea legii se discută între ei, pe coridor.

Iar taxa merge. Bine merci. Ca să mănâncă şi gura muştii o pâine. Ca să aibă ce răhăţi în berea aia.

Vin şi cu o propunere: dacă tot nu respectaţi legea, de ce nu mai înfiinţaţi o televiziune, pe care să o numiţi TVR Ilegal. S-ar pupa cu feng shuiul vostru, parol.

Bonus: perle.

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)