Aţi fi în stare să vă plimbaţi cu bicicleta pe stradă goi puşcă?

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Mă uitam la ştirea de pe Mashable despre miile de biciclişti care au pedalat dezbrăcaţi în mai multe oraşe din lume, sărbătorind World Naked Bike Ride. Organizatorii spun că scopul acestei iniţiative este de a arăta vulnerabilitatea bicicliştilor pe drumurile patriilor, cum ar veni. Capitol la care România nu doar că scorează (v-aţi prins de ce am ales aceste termen, da?) masiv, ba chiar s-ar putea califica în ceva competiţie internaţională pe ramură, dacă ar exista aşa ceva. Căci aventura la care un biciclist din spaţiul mioritic se înhamă atunci când se apucă să pedaleze pe asfaltul patriei este un gest de curaj aproape eroic.

Cu toate acestea, nu ştiu dacă la noi s-ar putea organiza aşa ceva. Din fix două motive mari şi late: 1. nu cred că ar fi mulţi care ar avea tupeul ăsta 2. nu cred că autorităţile române suflet bisericos and shit ar da autorizaţie pentru aşa ceva.

În ceea ce mă priveşte, dacă mă uit în oglinda aia proprie şi personală, habar nu am dacă m-aş dezbrăca să mă apuc să pedalez. Nu pentru că am pudibonderită cronică sau ceva (cei care mă ştiu ştiu că acest trup grăscior şi bucălat pe alocuri este templul fizic al religiei mele personale şi sunt al dreaqu de mândru de el :D), ci pentru că nu cred că aşa se rezolvă treaba cu vulnerabilitatea bicicliştilor. Cel mult ar putea să irite pe unii sau pe alţii, iar la noi, din pricini de o ciudăţenie extremă, astfel de iritări şi inervări fac, din când în când, lucrurile să se mişte.

Deci, bref, eu nu cred că aş pedala cu buca goală. Voi v-aţi băga, la o adică?

BRITAIN-CYCLING-NAKED BIKE RIDE

Sursa foto: LEON NEAL/AFP/GETTY IMAGES via Mashable.com

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

7 thoughts on “Aţi fi în stare să vă plimbaţi cu bicicleta pe stradă goi puşcă?”

  1. Nuuuu… ce idee… nu cred ca ajuta la ceva. Dar daca s-ar ”sarbatori” in acest fel si prin Românica noastra, cred ca as trage cu ochiul la ce se intampla pe strada :)

  2. Clar, nu.
    Și parcă văd că ar avea BOR grijă să aducă o liotă de indivizi pe margine care să strige de-alea cu satanismul, să îndemne la muncă și să urle înjurând despre valorile morale. Ar fi ca la parada aia cu măscărici LGBT :)

  3. Trebuie să recunosc că ar fi interesant să simți șaua pe pielea goală, dar nu ma prea văd făcând asta în mărețul nostru public. E ironic, pentru că dacă ar fi o acțiune ad-hoc de defilat cum ne-a lasat Domnul, ar fi un scandal monstrul, însă TV-ul e înțesat de așa ceva :)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)