Primul videoclip realizat de instagramerii români

Pe scurt chestiunea a fost cam aşa: Robert Katai, acest apostol 2.0 al cuvântului instagramistic de pe la noi :)), a venit cu propunerea, iar cei de la Trupa Verde au prestat mai mult decât corespunzător, după cum puteţi vedea mai jos. Este de prisos să vă mai spun că mor de drag când văd astfel de isprăvi, pe care le salut cu mare, mare drag :)

Videoclipul “Summer Love” a fost făcut sub umbrela Instagramology fiind lansat în premieră la BlajAlive în 7 iunie pe Câmpia Libertăţii.

Produced by: Bigtime Production
Performing artist: VERDE
Music & Lyrics: Lina Bakutayan / Patriciu Pop
Mastering: Cristian Varga@MasterVargas, New York
Video edit: Kertesz Robert
Instagrammers: Alexandra Bucur, Cornel Ichim, Robert Katai

7 comentarii la “Primul videoclip realizat de instagramerii români

 1. Katai Robert Răspunde

  Îţi mulţumesc:)

 2. andrei Răspunde

  https://www.youtube.com/watch?v=dGMr9XeTXMU

  asta a luat si un premiu la webstock. poate ne informam un pic.

  • Cristian China-Birta Răspunde

   Poate mă informezi tu un pic, pentru că nu am nici cea mai mică idee ce vrei să zici cu un comentariu atât de vag aruncat din goana calului 2.0.

 3. Katai Robert Răspunde

  Videoclipul celor de la Les Elephants Bizarres a fost o campanie făcută de Vodafone unde utilizatorii puteau să încarce imagini de la festival pe Instagram cu hashtag-ul #vodafoneclip, iar acestea au fost folosite în videoclip.

  Mai multe detalii găsiţi aici https://www.vodafone.ro/despre-noi/media/media/comunicate-presa-2013/vodafone-invita-fanii-muzicii-la-bestfest-summer-camp-2013/

  • Cristian China-Birta Răspunde

   Vai, măh Robert, dar cât de politicos ştii tu să vorbeşti… Uite, eu nu am fost în stare să răspund cu atât bun simţ unui comentariu făcut la mişto şi fără să vrea să înţeleagă perspectiva mai largă. Ce să fac, am şi io păcatele mele…

   • andrei Răspunde

    nu stiu daca un articol facut la misto merita mai mult decat un comentariu facut la misto. dar da, la mine e lipsa de bun simt, nu in titlul postarii. eronat, dar totusi la fel si dupa informatia de mai sus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: