Mituri: Modelele tinerilor sunt vedetele de la televizor – FALS

Foarte interesant studiul realizat de scoaladevalori.ro. Din care aflăm că avem nişte stereotipuri şi clişee (prejudecăţi, mai pe româneşte) despre adolescenţii români. Vă recomand să citiţi întregul studiu, poate nu mai vorbiţi în necunoştinţă de cauză data viitoare când mai faceţi de telecomandă nişte tineri.

mituri adolescenti

8 comentarii la “Mituri: Modelele tinerilor sunt vedetele de la televizor – FALS

 1. Kristofer Răspunde

  Interesul pentru studii nu poate fi demonstrat prin simpla urmare a unei facultati doarece sunt o gramada de tineri care fac o facultate de gura parintilor sau ca… asa e bine acum.

  • Cristian China-Birta Răspunde

   Corect. Dar cum ar fi fost dacă răspunsul la anumite întrebări ar fi fost că li se rupe de studii? :)) Eu cred că aşa trebuie să punem în perspectivă rezultatele acestui studiu.

 2. Ioana Răspunde

  Mitul nr 2 : si daca mama urmareste cu sfintenie certurile dintre Bahmu si Prigoana iar televizorul sta tot timpul deschis pe astfel de emisiuni inseamna ca , din aproape in aproape , modelul tot de la tv vine :(

  • Madalin Blidaru Răspunde

   @Ioana: Și dacă mașina pe care s-a blocat în mijlocul șoselei, iar un camionagiu adoarme la volan și merge cu peste 110 km/h și provoacă un accident în lanț în care mașina îți este tamponată, înseamnă că ești de vină pentru accident?

  • Cristian China-Birta Răspunde

   Mărturisesc: nu înţeleg pe deplin argumentul tău…

 3. Adi Răspunde

  Modelul meu sunt eu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: