Ştiaţi că şi clopotele se acordează?

Mi-a atras atenţia un comunicat de presă în care se vorbea despre acordarea clopotelor (vorbim despre alea mari, de biserică) pentru că am văzut că cei care au semnat comunicatul sunt din Maramureş. Iar eu, fireşte, am o slăbiciune pentru acea zonă şi aşa o să rămân toată viaţa.

Dar lăsaţi asta cu slăbiciunile, căci plecând din comunicat către siteul Clopote Boltor şi apoi către filmele pe care le-am văzut acolo, mi s-a părut chiar interesantă chestiunea, aşa că am zis să vi le dau şi vouă să le vedeţi.

Şi să vă gândiţi, data viitoare când vă freamătă sufletul sau ceva când auziţi un dangăt de clopot bisericos (pardon my French, eu sunt un ateu, dar unul nepracticant, vorba lui Luis Landero) să ştiţi că a fost acordat de specialişti înainte de a fi urcat în clopotniţă. Căci, în mai multe locuri din lumea asta mare, există o meserie care trebe să fie foarte faină: cea de acordor de clopote.

Paranteză: am dat pe google să văd exact cum se scrie şi termenul corect este acordor, nu acordeor. Sigur că m-aş fi putut da rotund din prima că sunt cu acribia la purtător, dar de ce să ne dăm în viaţă mai deştepţi decât suntem? :)

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Ştiaţi că şi clopotele se acordează?”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)