V-aţi da blogul pe mâna unor astfel de specialişti?

Nu ştiu cine sunt băieţii de la Atelier Web, dar asta nu prea are importanţă în chestiunea de faţă. Am spus-o, totuşi, pentru că nu aş vrea ca unii mai contorsionişti în gândire dintre voi să creadă că am ceva de împărţit cu ei sau ceva. Căci, fireşte şi indubitabil, nu este cazul.

Am căzut din întâmplare pe un comunicat de-al lor, în care, printre alte, promovau serviciul „Blog management”. Cum, ştiţi deja, am aroganţa deplină să cred că mă pricep masiv în astfel de chestiuni, am zis să dau un ochi să văd despre ce este vorba, căci – gândeam eu – chiar nu e rău să văd cât mai multe agenţii că oferă servicii în zona asta.

Când colo, am dat peste ce vedeţi mai jos, cu nişte cocomârţi înroşiţi de mine, aşa, ca să fie mai clar despre ce vorbim.

administrare blog

Cel mai probabil chestiile alea înroşite sunt nişte scăpări. Dar e cam ciudat să ai astfel de scăpări exact în oferta pe care tu o propui potenţialilor clienţi pe partea fix de blog management. Plus că io (bine, io sunt mai de la peluză, nu mă băgaţi în seamă) am nişte probleme cu stilul lor mult prea oficial faţă de ce presupune – după capul meu, desigur – comunicarea 2.0.

Lăsând toate aceste consideraţii la o parte, vă întreb: v-aţi da blogul pe mâna unor astfel de specialişti? „Cu numai 49 de euro pe lună„…

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

5 thoughts on “V-aţi da blogul pe mâna unor astfel de specialişti?”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)