La mulţi ani, doamna sufletului meu, la mulţi ani :)

În urmă cu 18 ani, la o conferinţă internaţională de la Palatul Parlamentului, am văzut-o pentru prima dată. Am blocat brusc tot ce se întâmpla în jurul meu. Mă uitam doar la zâmbetul ei, la modul în care se mişca printre invitaţii de la conferinţă (era voluntar) şi mă gândeam doar că este o apariţie încântătoare. A fost dragoste la prima vedere. Doar că atunci nu mi-am dat seama de asta :)

A fost alături de mine în cele mai grele momente ale vieţii mele. Dacă nu ar fi fost ea, nu ştiu cum aş fi reuşit să trec peste moartea mamei mele, în 1998. Cel mai probabil că mi s-ar fi spart mult mai multe bucăţi din suflet decât s-au spart oricum atunci. Dar aşa, în braţele ei, am trecut mai uşor peste acel moment teribil din viaţa mea.

A fost alături de mine în cele mai frumoase momente ale vieţii mele. Şi cât de minunat este să ai cu cine împărţi bucuriile cu care, din când în când, sorţii te lovesc :) Iar când iubeşti din tot sufletul acea persoană, te bucuri mai mult pentru bucuria ei faţă de ce simţi tu decât de bucuria ta :)

Avem trei copii. Trei minunăţii. Trei splendori. Am fost alături de ea la fiecare naştere, am fost acolo, am vrut să fiu acolo. Pentru că era doamna sufletului meu, pentru că îmi aducea şi mai multă minunăţie în viaţa mea oricum minunată. Mi-ar trebui încă un milion de vieţi ca să apuc să îi mulţumesc, măcar pe jumătate, pentru cele trei bucurii pe care mi le-am oferit. Pe care ni le-a oferit.

Am avut şi momente grele. Foarte grele. Pentru că suntem două firi teribil de puternice, fiecare în felul ei. Am muncit enorm la relaţia noastră. A fost, dacă vreţi, cel mai mare pariu din viaţa noastră. Şi ne-a ieşit. Suntem nişte câştigători. Dar nu a fost uşor. Drumul către o relaţie atât de frumosă nu este niciodată uşor. Dar tocmai de aceea este atât de frumos în acest moment :)

La mulţi ani, doamna sufletului meu, la mulţi ani :) Să ştii că sunt momente în care regret amarnic faptul că nu sunt credincios. Pentru că aş mulţumi în fiecare zi din viaţa mea cerului că mi te-a adus în cale :)

1381233_672444489441533_2136214222_n

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

11 thoughts on “La mulţi ani, doamna sufletului meu, la mulţi ani :)”

  1. Ce mesaj emotionant si cat de fericita trebuie sa fie si ea, doamna sufletului tau, citind aceste cuvinte… Ma bucur sa aud ca exista cupluri fericite si va doresc o viata lunga impreuna.
    PS Plus ca e si frumoasa si pare (sorry, dar nu ma pot abtine) mult mai tanara ca tine :)

  2. La muuuuulti ani cu sanatate, bucurie si momente magice, Adina!!!
    Cristi, sa o iubesti la fel de mult etern si sa fiti luptatori si sa castigati pariul mereu, mereu, mereu. In fiecare zi a voastra.
    Va imbratisez cu drag si admiratie!

  3. Pingback: Astăzi vă provoc să fiţi sentimentalo-curajoşi! Dau şi un premiu, fireşte :D - Cristian China Birta

  4. Pingback: Auzi, tu de cand nu i-ai mai facut o surpriza doamnei? - Cristian China Birta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)