26.04.2017

La mulţi ani, doamna sufletului meu, la mulţi ani :)

În urmă cu 18 ani, la o conferinţă internaţională de la Palatul Parlamentului, am văzut-o pentru prima dată. Am blocat brusc tot ce se întâmpla în jurul meu. Mă uitam doar la zâmbetul ei, la modul în care se mişca printre invitaţii de la conferinţă (era voluntar) şi mă gândeam doar că este o apariţie încântătoare. A fost dragoste la prima vedere. Doar că atunci nu mi-am dat seama de asta :)

A fost alături de mine în cele mai grele momente ale vieţii mele. Dacă nu ar fi fost ea, nu ştiu cum aş fi reuşit să trec peste moartea mamei mele, în 1998. Cel mai probabil că mi s-ar fi spart mult mai multe bucăţi din suflet decât s-au spart oricum atunci. Dar aşa, în braţele ei, am trecut mai uşor peste acel moment teribil din viaţa mea.

A fost alături de mine în cele mai frumoase momente ale vieţii mele. Şi cât de minunat este să ai cu cine împărţi bucuriile cu care, din când în când, sorţii te lovesc :) Iar când iubeşti din tot sufletul acea persoană, te bucuri mai mult pentru bucuria ei faţă de ce simţi tu decât de bucuria ta :)

Avem trei copii. Trei minunăţii. Trei splendori. Am fost alături de ea la fiecare naştere, am fost acolo, am vrut să fiu acolo. Pentru că era doamna sufletului meu, pentru că îmi aducea şi mai multă minunăţie în viaţa mea oricum minunată. Mi-ar trebui încă un milion de vieţi ca să apuc să îi mulţumesc, măcar pe jumătate, pentru cele trei bucurii pe care mi le-am oferit. Pe care ni le-a oferit.

Am avut şi momente grele. Foarte grele. Pentru că suntem două firi teribil de puternice, fiecare în felul ei. Am muncit enorm la relaţia noastră. A fost, dacă vreţi, cel mai mare pariu din viaţa noastră. Şi ne-a ieşit. Suntem nişte câştigători. Dar nu a fost uşor. Drumul către o relaţie atât de frumosă nu este niciodată uşor. Dar tocmai de aceea este atât de frumos în acest moment :)

La mulţi ani, doamna sufletului meu, la mulţi ani :) Să ştii că sunt momente în care regret amarnic faptul că nu sunt credincios. Pentru că aş mulţumi în fiecare zi din viaţa mea cerului că mi te-a adus în cale :)

1381233_672444489441533_2136214222_n

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

V-aţi da blogul pe mâna unor astfel de specialişti?

Top Social Brands 2014, Vodafone pe locul I

11 comentarii

 1. Ioana
  vineri, 6 iunie 2014, 10:50

  Ce mesaj emotionant si cat de fericita trebuie sa fie si ea, doamna sufletului tau, citind aceste cuvinte… Ma bucur sa aud ca exista cupluri fericite si va doresc o viata lunga impreuna.
  PS Plus ca e si frumoasa si pare (sorry, dar nu ma pot abtine) mult mai tanara ca tine :)

  Răspunde
 2. vineri, 6 iunie 2014, 11:02

  La Multi Ani Adina, multa sanatate si spor in toate!
  Berea o da Cristi :)))

  Răspunde
 3. vineri, 6 iunie 2014, 11:27

  La mulți ani ! și din partea noastră. Să o țineți cel puțin așa și de acum înainte. Felicitări! :)

  Răspunde
 4. vineri, 6 iunie 2014, 12:42

  La muuuuulti ani cu sanatate, bucurie si momente magice, Adina!!!
  Cristi, sa o iubesti la fel de mult etern si sa fiti luptatori si sa castigati pariul mereu, mereu, mereu. In fiecare zi a voastra.
  Va imbratisez cu drag si admiratie!

  Răspunde
 5. vineri, 6 iunie 2014, 15:57

  Mulţumesc, stimabililor, vă doresc să fiţi iubiţi! :)

  Răspunde
 6. vineri, 6 iunie 2014, 18:54

  Frumos spus, Cristi!
  La mulți ani doamnei tale și să fiți fericií până la 1000 de ani, toți 5!

  Răspunde
 7. vineri, 6 iunie 2014, 19:55

  Ce gest frumos! Foarte frumos. Cel mai frumos cadou posibil.
  La multi ani si din partea mea doamnei sufletului tau si sa fiti castigatori pana la capatul vietii!

  Răspunde
 8. vineri, 6 iunie 2014, 23:31

  La Mulți Ani și multă sănătate

  Răspunde
 9. sâmbătă, 7 iunie 2014, 14:13

  La multi ani, Adina, o doamna, un om tare frumos, o mama adorabila si o sotie cum rar vezi :)

  Răspunde
 10. miercuri, 2 iulie 2014, 12:00

  […] există anumite momente când vrei să spui lumii că eşti binecuvântat cu un noroc formidabil. Nu ca să te lauzi, căci este un mare păcat să te lauzi cu aşa ceva. Ci ca să arăţi tuturor […]

  Răspunde
 11. joi, 21 august 2014, 13:57

  […] Cum dreaqu de nu fac mai des astfel de surprize doamnei mele? Pe care o declar, irevocabil, norocul vieţii mele. Şi nu mă refer aici la chestii făcute săptămânal, ci măcar o dată pe an. M-am pus pe […]

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *