Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Căpitanul Picard vorbeşte despre twitter. Este că este cumva? :D

Ia hai să văd că este unul din generaţia mea şi de leatul meu (a se citi pe feng shuiul meu) care nu îl ştie pe căpitanul Jean Luc Picard de pe Enterprise. Ia să văd văd, încercaţi să ziceţi cumva că nu îl ştiţi :D Ehe, cum ne mai uitam în copilăria noastră la Star Trek cu gura căscată. Şi pentru că vedeam tot felul de planete, fiinţe şi alte chestiuni pe acolo, dar şi pentru că vedeam tot felul de gadgeturi şi de deviceuri care erau SiFi. Atunci. Acum multe dintre ele nu mai sunt din film, ci din viaţa reală.

Ok, încă nu s-a rezolvat faza cu teleportare, ştiu, dar cine ştie unde vom ajunge cu nebunia asta de progres tehnologic :))

Pentru cei din generaţia mai tânără, pentru care Captain Picard este doar un moşuleţ chel (aproape o blasfemie!), faptul că el vorbeşte despre cât de fain este twitterul nu pare cine ştie ce. Dar pentru noi, ăştia mai cu vopseaua de pe aripi luată, este într-un mare fel să îl vedem.

Şi brusc mi s-a făcut dor de Star Trek… :D

Un comentariu la “Căpitanul Picard vorbeşte despre twitter. Este că este cumva? :D

  1. Claudiu Reply

    Mi-a placut Star Trek, dar cel mai mult, din toate seriile Star Trek pe care le-am vazut, mi-a placut de Patrick Steward in rolul Cpt. Jean-Luc Picard si am inceput sa caut mai multe despre el in urma cu cativa ani. L-am gasit pe Twitter, si am decis sa-l urmaresc. Multe dintre tweet-urile lui sunt chiar inspirationale.
    Aaa, si apropo, cred ca generatia mai tanara daca chiar nu-l stie ca si Cpt. Picard, sigur il stie ca si Professor X/Charles Xavier din X-Men.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.