Câteva cuvinte despre Douglas. Şi poze, multe poze :D

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Cele câteva cuvinte sunt doar câteva pentru că, mă ştiţi deja, sunt paralel cu tot ce ţine de zona asta de beauty şi îngrijire personală. Nu o spun ca să mă laud, fireşte, ci doar că să ştiţi cu cespeciem învechit, căruia îi bate lejer planetara, aveţi de-a face :D

Mi-e foarte greu să vă spun dacă auzisem sau nu de Douglas până să îmi spună Lavinia Ivas (care îmi face onoarea de a-i face onoarea să-i fiu naş :D) despre acest brand. Cel mai probabil că nu. Dar, după ce mi-a povestit cam cum stă treaba cu istoria sa începută în 1825 şi cu cele 1200 de magazine pe care le au în 18 ţări, am zis „ia stai, chineze, că iar ai ceva de învăţat din asta„. Aşa că, din când în când, am decis să mai intru în lumea asta, dacă tot îmi oferă Douglas această posibilitate, tocmai ca să îmi lărgesc limitatele-mi orizonturi. Ceea ce vă doresc, măcar o dată la juma de an, şi dumveavoastră :)

Ultima isprava marca Douglas a fost să invite mai mulţi prieteni ai brandului într-un loc foarte mişto amenajat, în care şi-au prezentat produsele din portofoliu. O să vă invit să vedeţi galeria foto de mai jos, căci pozele astea (oficiale, primite de la brand, staţi liniştiţi, nu sunt eu capabil să fac aşa ceva :D) vorbesc mult mai mult decât aş putea să o fac eu.

Şi vă dau – pentru că sunt băiat de comitet – şi o scurta prezentare a brandului. Apropo, îmi place sloganul „Your partner in beauty”. Tocmai pentru că nu este flashy flasy blingy blingy, ci spune exact care-i scopul şi durata vizitei, cum ar veni.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)