Maga & Tudoran feat. Aylin Cadir – Dezbrăcaţi (recomandare pe pile)

Dap, recunosc, vă ofer piesa de mai jos şi pe amiciţie, ca să zic aşa. Pentru că pe toţi cei trei pe care îi auziţi prestând mai jos (mă rog, Maga e mai puţin audubil, dar e acolo de foioioioi!) i-am cunoscut la bere şi în alte ocazii. Aşa că, ştiţi cum e, după ce ciocneşti o halbă cu cineva, ţi-e brusc mai simpatic :)) Iar cei trei, fiecare în felul său, sunt de o simpăticoşenie masivă.

Pe de altă parte, ia ascultaţi voi piesa „Dezbrăcaţi”, să văd dacă îmi reproşaţi că v-o recomand. După care vă spun câte ceva despre fiecare.

http://youtu.be/jgVA8k0Kko0

Părerea mea despre Aylin am spus-o deja încă dinainte de a o cunoaşte personal. După aceea, chiar am făcut două campanii pentru promovarea clipurilor sale în blogosferă (1 şi 2) şi am mai tot povestit. Chiar respect pentru ce face, căci ar putea cânta pe sistemul „asta cere lumea”, dar ea se încăpăţânează să cânte muzică :)

Pe Cosmin Tudoran îl ştiţi. Cu capul rău gagiul :)) Pe lângă ce a făcut la Casa Locco, pe lângă faptul că este mare cunoscător într-ale vinului şi pe lângă faptul că râde din te miri ce, iată că face şi de astea, în tandem cu Gabi.

Pe Gabriel Maga îl ştiţi din Vunk. El este chitaristul trupei, cel care mai salvează cât de cât onoarea trupei cu seriozitatea lui =)) Dincolo de glumă, să ştiţi că Gabi este un super profesionist, aşa cum am aflat şi din emisiunea pe care am înregistrat-o cu el şi pe care v-o recomand.

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Maga & Tudoran feat. Aylin Cadir – Dezbrăcaţi (recomandare pe pile)”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)