28.04.2017

Maga & Tudoran feat. Aylin Cadir – Dezbrăcaţi (recomandare pe pile)

Dap, recunosc, vă ofer piesa de mai jos şi pe amiciţie, ca să zic aşa. Pentru că pe toţi cei trei pe care îi auziţi prestând mai jos (mă rog, Maga e mai puţin audubil, dar e acolo de foioioioi!) i-am cunoscut la bere şi în alte ocazii. Aşa că, ştiţi cum e, după ce ciocneşti o halbă cu cineva, ţi-e brusc mai simpatic :)) Iar cei trei, fiecare în felul său, sunt de o simpăticoşenie masivă.

Pe de altă parte, ia ascultaţi voi piesa „Dezbrăcaţi”, să văd dacă îmi reproşaţi că v-o recomand. După care vă spun câte ceva despre fiecare.

Părerea mea despre Aylin am spus-o deja încă dinainte de a o cunoaşte personal. După aceea, chiar am făcut două campanii pentru promovarea clipurilor sale în blogosferă (1 şi 2) şi am mai tot povestit. Chiar respect pentru ce face, căci ar putea cânta pe sistemul „asta cere lumea”, dar ea se încăpăţânează să cânte muzică :)

Pe Cosmin Tudoran îl ştiţi. Cu capul rău gagiul :)) Pe lângă ce a făcut la Casa Locco, pe lângă faptul că este mare cunoscător într-ale vinului şi pe lângă faptul că râde din te miri ce, iată că face şi de astea, în tandem cu Gabi.

Pe Gabriel Maga îl ştiţi din Vunk. El este chitaristul trupei, cel care mai salvează cât de cât onoarea trupei cu seriozitatea lui =)) Dincolo de glumă, să ştiţi că Gabi este un super profesionist, aşa cum am aflat şi din emisiunea pe care am înregistrat-o cu el şi pe care v-o recomand.

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Cine este Tudor Giurgiu şi de ce a fost Eisenhower Fellow?

Horatiu Malaele, Marin Moraru, Alexandru Arsinel – autografe la Bookfest

Un comentariu

  1. vineri, 30 mai 2014, 14:17

    Frumoasa voce Aylin are

    Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *