La mulţi ani, Cristi Florea

Cristi Florea împlineşte astăzi 21 de ani. Îl ştiu de vreo 4 ani. Dar parcă îl ştiu de când lumea… Şi povestea lui abia acum începe :)

Prima dată i-am citit blogul. Nici nu mai ştiu cum am ajuns pe el. Dar nici nu are importanţă. Mi-a plăcut ce am văzut şi am început să îl citesc la modul constant. Abia când am aflat că, atunci, Cristi avea vreo 17 ani am ridicat sprânceana a mirare şi am zis că trebuie să îl ţin sub monitorizare atentă, ca să zic aşa. Căci modul în care scria, cum vedea lucrurile, cum înţelegea viaţa erau muuuuuult peste cei de vârsta lui.

Acum Cristi face parte din Kooperativa 2.0. O spun cu mândrie. Căci atunci când, printre multele prostii pe care le fac în 2.0 :D, reuşesc să atrag oameni ca el alături de mine, se cheamă că nu sunt chiar ultimul bezmetic de pe plantaţia blogosferică. Şi o zic blând, căci acum nu este despre cât de bun sunt eu (deşi sunt, desigur), ci despre cum pun eu pariu că el va fi mai bun decât mine. You’ll see, vorbim noi peste câţiva ani.

Acum are doar 21. Dar îi bate cu scor de neprezentare pe mulţi alţii mult mai în vârstă decât el. Pentru că, spre deosebire de alţii, Cristi a făcut un lucru teribil de important: a decis că asta vrea să facă în viaţă şi a înţeles că drumul pe care şi l-a ales este unul greu, dar frumos, foarte frumos :)

Care este acest drum? You’ll see :)

La mulţi ani, stimabile!

cristi florea veliere

PS Cristi este la vreo 5 m de mine când scriu aceste rânduri şi habar nu are că le scriu. Dar, să ştiţi, nu le scriu pentru el. Ci pentru voi, cei care îmi faceţi onoarea să mă citiţi :)

5 comentarii la “La mulţi ani, Cristi Florea

  1. Natural Răspunde

    Multi Ani traiasca si-nfloreasca in Social Media romaneasca!

  2. Refu Răspunde

    La multi ani Cristi, toate cele bune!

  3. Stoian Ciprian Răspunde

    La multi ani si multa sanatate! :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: