La mulţi ani, Cristi Florea

Cristi Florea împlineşte astăzi 21 de ani. Îl ştiu de vreo 4 ani. Dar parcă îl ştiu de când lumea… Şi povestea lui abia acum începe :)

Prima dată i-am citit blogul. Nici nu mai ştiu cum am ajuns pe el. Dar nici nu are importanţă. Mi-a plăcut ce am văzut şi am început să îl citesc la modul constant. Abia când am aflat că, atunci, Cristi avea vreo 17 ani am ridicat sprânceana a mirare şi am zis că trebuie să îl ţin sub monitorizare atentă, ca să zic aşa. Căci modul în care scria, cum vedea lucrurile, cum înţelegea viaţa erau muuuuuult peste cei de vârsta lui.

Acum Cristi face parte din Kooperativa 2.0. O spun cu mândrie. Căci atunci când, printre multele prostii pe care le fac în 2.0 :D, reuşesc să atrag oameni ca el alături de mine, se cheamă că nu sunt chiar ultimul bezmetic de pe plantaţia blogosferică. Şi o zic blând, căci acum nu este despre cât de bun sunt eu (deşi sunt, desigur), ci despre cum pun eu pariu că el va fi mai bun decât mine. You’ll see, vorbim noi peste câţiva ani.

Acum are doar 21. Dar îi bate cu scor de neprezentare pe mulţi alţii mult mai în vârstă decât el. Pentru că, spre deosebire de alţii, Cristi a făcut un lucru teribil de important: a decis că asta vrea să facă în viaţă şi a înţeles că drumul pe care şi l-a ales este unul greu, dar frumos, foarte frumos :)

Care este acest drum? You’ll see :)

La mulţi ani, stimabile!

cristi florea veliere

PS Cristi este la vreo 5 m de mine când scriu aceste rânduri şi habar nu are că le scriu. Dar, să ştiţi, nu le scriu pentru el. Ci pentru voi, cei care îmi faceţi onoarea să mă citiţi :)

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

5 thoughts on “La mulţi ani, Cristi Florea”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)