Cristian Gog, #cumcomentezi dispariţia lui Darcy Oake?

Aşa, ca idee, nu prea mă impresionează numerele de magie, în general. Căci, după ce am păţit-o live and acoustic de câteva ori cu Cristian Gog, care m-a făcut să simt că mi se taie stomacul când mi-a făcut nişte trucuri :)), am decis în barba-mi să îmi dezvolt un soi de mecanism de auto-apărare, care funcţionează pe principiul “relax, sunt doar jmecherii, nu pune la coracon“. Ceea ce fac bine merci.

Dar, totuşi, când vezi aşa ceva, parcă tot mă ia cu tremurici… Uitaţi-vă ce a putut face Darcy Oake, în semifinala Britain’s Got Talent. Brrrrrr….

Via Adevărul.

2 comentarii la “Cristian Gog, #cumcomentezi dispariţia lui Darcy Oake?

  1. Cristian Gog Reply

    Nu e nici primul, nici singurul care face asta. Dar e primul care o face intr-un talent show transmis LIVE! Si a facut-o într-un mare fel. Dupa parerea mea cam asa trebuie sa arate si asa trebuie prezentate iluziile mari. Au trecut vremurile in care un iluzionist avea gesturile unui dansator de salsa.

    • Cristian China-Birta Reply

      Bre, tu vezi cu alţi ochi ce face conu Oakes ăsta. Dar dacă şi tu zici că a fost într-un mare fel, apoi nu mă simt vinovat că m-a impresionat o lecuţă :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.