18.01.2017

Cristian Gog, #cumcomentezi dispariţia lui Darcy Oake?

Aşa, ca idee, nu prea mă impresionează numerele de magie, în general. Căci, după ce am păţit-o live and acoustic de câteva ori cu Cristian Gog, care m-a făcut să simt că mi se taie stomacul când mi-a făcut nişte trucuri :)), am decis în barba-mi să îmi dezvolt un soi de mecanism de auto-apărare, care funcţionează pe principiul „relax, sunt doar jmecherii, nu pune la coracon„. Ceea ce fac bine merci.

Dar, totuşi, când vezi aşa ceva, parcă tot mă ia cu tremurici… Uitaţi-vă ce a putut face Darcy Oake, în semifinala Britain’s Got Talent. Brrrrrr….

Via Adevărul.

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Filosoful Paolo Quintili vine în România

CIPE’s Editorial Cartoon Competition pune la bătaie 1.000 $

2 comentarii

 1. marți, 27 mai 2014, 12:40

  Nu e nici primul, nici singurul care face asta. Dar e primul care o face intr-un talent show transmis LIVE! Si a facut-o într-un mare fel. Dupa parerea mea cam asa trebuie sa arate si asa trebuie prezentate iluziile mari. Au trecut vremurile in care un iluzionist avea gesturile unui dansator de salsa.

  Thumb up 1 Thumb down 0

  Răspunde
  • marți, 27 mai 2014, 14:22

   Bre, tu vezi cu alţi ochi ce face conu Oakes ăsta. Dar dacă şi tu zici că a fost într-un mare fel, apoi nu mă simt vinovat că m-a impresionat o lecuţă :D

   Thumb up 1 Thumb down 0

   Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *