28.04.2017

Cristian Gog, #cumcomentezi dispariţia lui Darcy Oake?

Aşa, ca idee, nu prea mă impresionează numerele de magie, în general. Căci, după ce am păţit-o live and acoustic de câteva ori cu Cristian Gog, care m-a făcut să simt că mi se taie stomacul când mi-a făcut nişte trucuri :)), am decis în barba-mi să îmi dezvolt un soi de mecanism de auto-apărare, care funcţionează pe principiul „relax, sunt doar jmecherii, nu pune la coracon„. Ceea ce fac bine merci.

Dar, totuşi, când vezi aşa ceva, parcă tot mă ia cu tremurici… Uitaţi-vă ce a putut face Darcy Oake, în semifinala Britain’s Got Talent. Brrrrrr….

Via Adevărul.

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Filosoful Paolo Quintili vine în România

CIPE’s Editorial Cartoon Competition pune la bătaie 1.000 $

2 comentarii

 1. marți, 27 mai 2014, 12:40

  Nu e nici primul, nici singurul care face asta. Dar e primul care o face intr-un talent show transmis LIVE! Si a facut-o într-un mare fel. Dupa parerea mea cam asa trebuie sa arate si asa trebuie prezentate iluziile mari. Au trecut vremurile in care un iluzionist avea gesturile unui dansator de salsa.

  Răspunde
  • marți, 27 mai 2014, 14:22

   Bre, tu vezi cu alţi ochi ce face conu Oakes ăsta. Dar dacă şi tu zici că a fost într-un mare fel, apoi nu mă simt vinovat că m-a impresionat o lecuţă :D

   Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *