Văcuţa Fulga vrea reţete pentru copii de la voi. Oferă recompensă

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Am primit (de fapt, nu eu, ci copiii mei :D) o scrisorică de la văcuţa Fulga, în care, printre altele, se zice aşa:

„Te-ai gândit ce vrei să te faci când o să fii mare? Unii copii vor să se facă doctori, alţii nu vor doctori, unii vor balerini sau cosmonauţi sau poate şefi ori musafiri, unii vor să fie vedete rock, alţii pictori sau scafandri, actori sau poate bloggeri ca tata„.

Mno, cum să nu îţi placă una de asta? Adică să vină un brand să le dea idei copiilor mei cum că şi a fi blogger este o meserie de viitor? :))

Scrisorica din care am citat mai jos este un fel de „buzdugan” pentru campania în care Fulga cere reţete pentru copii de la părinţi. Recompensa: „o să o pun în cartea mea cu rețete pentru copii reușiti sau chiar pe cutia de lapte Fulga. Cu tot cu poza și numele micuțului tău!„.

Nu îmi rămâne altceva de făcut decât să vă urez spor la reţetit :))

fulga sortimente

 

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “Văcuţa Fulga vrea reţete pentru copii de la voi. Oferă recompensă”

  1. O reteta pentru copii o stiu de la un mare, si in viu, desi acuma e mort, poet: „Un pat, intuneric si tu.”
    Minimalistii pot renunta la intuneric si chiar si la pat. Daca mai face stiinta oarece progrese vom putea renunta si la al doilea. Doar „It takes two to tango” ramine valabil, indiferent de progresele stiintei.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)