mysibiu.eu sau cum îşi deschide Sibiul sufletul către bloggeri

Bre, s-a tâmpit chinezu?„, s-ar putea întreba unii care au citit titlul (cei care nu au aflat încă despre faptul că de acum chinezu este istorie :D) cu Sibiul care îşi deschide sufletul către bloggeri. „Nu puteai şi tu zice ceva mai clasic, de ce o bagi pe asta cu sufletul?„, m-ar mai putea întreba tot ei. Le răspund direct: dreaqu de simpatici care sunteţi :D

Ţin la sintagma „sufletul oraşului”. Pentru că la mine criteriul fundamental după care pun un oraş în sertărelul ăla cu oraşe care îmi plac este sufletul. Mai bine spus, întâlnirea cu sufletul oraşului. Care întâlnire, în ceea ce mă priveşte, se întâmplă numai şi numai când mă plimb singur, de nebun şi fără un plan sau o ţintă anume, prin oraşul cu pricina. De prisos să vă spun, în acest context, că Sibiul are un suflet cât China!

De aceea folosesc cuvântul „suflet”. Când vine vorba despre blogosferă, mai am un motiv să folosesc acest cuvânt: bloggerii pun mult suflet în ceea ce fac, este în fişa postului, cum ar veni :) Iar când cele două „suflete” se întâlnesc şi se pupă corespunzător, uite că ies isprăvi precum mysibiu.eu.

Ce înseamnă asta, în mare şi pe scurt? Dau cuvântul tovarăşului Tudor, unul din enervanţii iniţiatori ai proiectului :D

Lăsăm deschisă oricui posibilitatea de a vizita oraşul Sibiu aşa cum trebuie: cu cel mai bun ghid turistic, cu acces uşor la muzee şi obiective turistice, cu trasee tematice aşa cum îşi doreşte orice turist. Şi toate astea gratuit sau cu reduceri de până la 70% la cazare (mulţumim Ibis Hotels) şi masă (mulţumim Kill the Bill).

Excelentă idee, excelentă! Că provoc să îmi spuneţi că nu e aşa! Do you dare?!

MySibiu

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)