Genial! Vreau să apuc vremea când o să avem Solar Roadways peste tot!

Trăim vemuri nebune. Dar faine rău! Din multe puncte de vedere. Lucrurile se întâmplă cu o viteză incredibilă. Şi ne afectează cu o viteză şi mai incredibilă, dacă îmi permiteţi forţarea (şi ştiu că mi-o permiteţi…). În câţiva ani, google a schimbat pentru totdeauna modul în care omenirea „se dă” pe net. Facebook a lovit dur şi inconturnabil în modul în care internauţii relaţionează. Inovaţiile din toate domeniile te lasă de multe ori cu gura căscată. Şi lucrurile nu se opresc aici.

Am văzut, spre exemplu, uluit filmul de mai jos. Care ne prezintă o idee genială, din punctul meu de vedere: Solar Roadways. Aş vrea tare mult să apuc în viaţa asta să văd această idee implementată pe scară largă. Pentru că ar avea influenţe extraordinare în enorm de multe aspecte ale vieţii noastre.

Sigur că, tocmai pentru că este o idee revoluţionară, va stârni multă reţinere (ca să o zic blând) dinspre vechiul mod în care lumea s-a obişnuit să funcţioneze. Imaginaţi-vă, spre exemplu, cum se raportează la această idee cei care fac miliarde din asfaltări. Sau industria auto, care vede în Solar Roadways un pericol teribil. Plus alte domenii care se simt cumva ameninţate.

Şi, totuşi… Tare aş vrea să devină realitate, nu doar încă o idee care este prea avansată pentru lumea în care a ieşit…

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Genial! Vreau să apuc vremea când o să avem Solar Roadways peste tot!”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)