Genial! Vreau să apuc vremea când o să avem Solar Roadways peste tot!

Trăim vemuri nebune. Dar faine rău! Din multe puncte de vedere. Lucrurile se întâmplă cu o viteză incredibilă. Şi ne afectează cu o viteză şi mai incredibilă, dacă îmi permiteţi forţarea (şi ştiu că mi-o permiteţi…). În câţiva ani, google a schimbat pentru totdeauna modul în care omenirea „se dă” pe net. Facebook a lovit dur şi inconturnabil în modul în care internauţii relaţionează. Inovaţiile din toate domeniile te lasă de multe ori cu gura căscată. Şi lucrurile nu se opresc aici.

Am văzut, spre exemplu, uluit filmul de mai jos. Care ne prezintă o idee genială, din punctul meu de vedere: Solar Roadways. Aş vrea tare mult să apuc în viaţa asta să văd această idee implementată pe scară largă. Pentru că ar avea influenţe extraordinare în enorm de multe aspecte ale vieţii noastre.

Sigur că, tocmai pentru că este o idee revoluţionară, va stârni multă reţinere (ca să o zic blând) dinspre vechiul mod în care lumea s-a obişnuit să funcţioneze. Imaginaţi-vă, spre exemplu, cum se raportează la această idee cei care fac miliarde din asfaltări. Sau industria auto, care vede în Solar Roadways un pericol teribil. Plus alte domenii care se simt cumva ameninţate.

Şi, totuşi… Tare aş vrea să devină realitate, nu doar încă o idee care este prea avansată pentru lumea în care a ieşit…

2 comentarii la “Genial! Vreau să apuc vremea când o să avem Solar Roadways peste tot!

  1. Andrei Răspunde

    Prea frumos ca sa devina adevarat, cel putin in viitorul apropiat :(.

    • Cristian China-Birta Răspunde

      Multe au părut „prea frumoase” la început, dar uite că ne-am pricopsit cu ele. Pe de altă parte, dacă nu keep the faith, apoi ce rost mai are să ne entuziasmăm? :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: