La filmele de acţiune te poţi uita singur, dar la cele de dragoste nu prea…

Gata, m-am hotărât! Eram ezitant, nu ştiam dacă să merg cu Manafu sau cu Cristina Bazavan, dar ultimele schimburi dure de replici culturale între cei doi titani filmografici sau ceva m-au făcut să iau decizia istorică: dragă Cristina, de data asta nu!

Ca un bărbat aproape macho ce sunt (chestiune discutabilă, desigur), sunt de partea filmelor de acţiune. Căci ce este viaţa asta dacă nu acţiune? Chiar dacă, ştiţi cum e, uneori e prea multă acţiune şi nici un covor roşu nu ni se desfăşoră în faţa tenişilor roz (dap, am aşa ceva) ca să mergem la un festival să ne luăm premiile, dacă înţelegeţi ce vreau să zic.

Sunt de partea filmelor de acţiune deşi – asta rămâne între noi, da? – am câteva filme de astea de dragoste (sau ceva) la care mă uit cu mare drag. Dar asta doar pentru că nici un macho nu e perfect, iar un bărbat adevărat şi mai puţin decât un macho.

Mai am un argument. Dragele noastre, noi ne putem uita singuri fără nici o problema la un film de acţiune, pe când voi, dacă vă uitaţi singure la un film de dragoste, not funny, nu-i aşa? :D

Vă pupez dulce. Adică, pardon!, vă sărut superior, arogant şi bărbăteşte. Căci am stabili deja că sunt un macho, da?!

Acestea fiind zise şi trecând de aspectul machoistic al chestiunii, chiar vă recomand să luaţi în considerare opţiunea de mai jos pentru a petrece weekendul cu nişte filme bune şi într-un loc despre care mi se spune – eu încă nu am ajuns să îl văd – că este într-un mare fel. Enjoy!

Micro-festivalul de film sustinut de Cristina si Cristian face parte din campania Promenada “Vara asta sunt PE. Mall-ul din Floreasca pregateste numeroase surprize, astfel ca intre 16 mai si 14 septembrie vizitatorii vor avea parte in fiecare seara de evenimente cu intrarea libera: seri tematice de filme, karaoke cu trupa, stand-up si improvizatie, concerte, transmisiuni live ale meciurilor Campionatului Mondial de Fotbal din Brazilia, Festival de Teatru si Festival de Muzica Lejera. Pentru programul complet urmariti noul site si pagina de facebook.

Participarea in cele doua seri este gratuita. Zona cinematografului in aer liber poate primi pana la 600 de spectatori. Dotarile tehnice sunt de ultima generatie. Filmele vor fi vizionate in format HD, datorita unui proiector outdoor unic in Romania, Roadie HD+35K 1080 HD DLP, denumit si „The World’s Brightest, Best HD Digital Projector”. Sonorul este asigurat de un sistem L-ACOUSTICS, pe care il folosesc in concerte  Metallica, Rammstein, Red Hot Chili Peppers, Robbie Williams, P!nk, Swedish House Mafia.

Pe 23 si 24 mai, PE tereasa Promeanda, cinematograful in aer liber va gazdui doua seri de film, cu unele dintre cele mai apreciate pelicule de catre romani.

VINERI, 23 MAI – SEARA FILMELOR DE ACTIUNE
21:00 – Now You See Me (US 2013)
23:00 – We’re the Millers (US, 2013)
Doresti sa participi? Confirma aici.

SAMBATA, 24 MAI – SEARA FILMELOR DE DRAGOSTE
21:00 – Breakfast at Tiffany’s (US, 1961)
23:00 – Untouchable (FR, 2013)
Doresti sa participi? Confirma aici.

 

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)