Dacă nu ne lăudăm noi, ne laudă străinii

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Există o categorie de oameni cu care eu nu mă împac de nici o culoare: cei care văd doar jumătatea goală a paharului. Această jumătate goală există, fără îndoială, dar atunci când alegi mereu şi mereu să o vezi doar pe asta mie mi se pare că e o chestie cam tristă…

Când vine vorba de România, această categorie de oameni, are o subcategorie (ca să îi zic aşa), care vede doar lucrurile naşpa din România. De care e plină ţara noastră, evidamont. Doar că nu le are doar pe astea. Căci avem şi lucruri frumoase, splendide, minunate. Şi e păcat că nu vorbim mai mult despre ele.

În acest context de negativism, mă bucură când văd că sunt străini care spun lumii întregi că România are şi lucruri superbe. Aşa cum vedem pe truenomads.com, care face o listă cu 12 locuri minunate pe care le poţi vizita în România, printre care Peleş, Bran, Transfăgăraşanul, Transalpina sau salina de la Turda.

truenomads

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)