Ştiţi că avem un blogger român care face un antrenament spaţial în Amsterdam?

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Numele lui este Dragoş Şchiopu. Unii dintre voi îl ştiţi drept Haotik, nicknameul care l-a făcut celebru, ca să zic aşa, în unele cercuri blogosferice. El a câştigat excelenta campanie Heineken „Legendary Traveller„, premiul cel mare fiind o experienţă unică în viaţă (vă provoc să ziceţi că nu e aşa!) într-un simulator, care reproduce senzaţiile din timpul unui zbor spaţial.

Dacă aş zice că nu simt vreo 345 grame de invidie când văd de ce experienţe are parte Dragoş, aş minţi. Căci sunt foarte, foarte invidios pe el! Dar, în acelaşi timp, mă bucur teribil că unul dintre noi, cei care hălăduim constant în această minunată în felul ei lume blogosferică, păţeşte ce păţeşte zilele astea. Şi că va veni de la Amsterdam cu nişte amintiri cu care o să rămână pentru totdeauna :)

Puteţi să urmăriţi aventurile lui pe secţiunea specială pe care Dragoş a făcut-o pe blogul lui. Eu o să o fac. Cu invidie, după cum vă spuneam. Dar şi cu bucurie :)

Desdemona-Simulator-8

 

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

4 thoughts on “Ştiţi că avem un blogger român care face un antrenament spaţial în Amsterdam?”

  1. sunt oameni deosebiti de care cei mai norocosi dau prin lumea blogosferica, iar Dragos e unul dintre ei… si zic norocosi pentru ca sunt modele de curaj si pasiune care merita urmarite

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)