Ştiţi că avem un blogger român care face un antrenament spaţial în Amsterdam?

Numele lui este Dragoş Şchiopu. Unii dintre voi îl ştiţi drept Haotik, nicknameul care l-a făcut celebru, ca să zic aşa, în unele cercuri blogosferice. El a câştigat excelenta campanie Heineken “Legendary Traveller“, premiul cel mare fiind o experienţă unică în viaţă (vă provoc să ziceţi că nu e aşa!) într-un simulator, care reproduce senzaţiile din timpul unui zbor spaţial.

Dacă aş zice că nu simt vreo 345 grame de invidie când văd de ce experienţe are parte Dragoş, aş minţi. Căci sunt foarte, foarte invidios pe el! Dar, în acelaşi timp, mă bucur teribil că unul dintre noi, cei care hălăduim constant în această minunată în felul ei lume blogosferică, păţeşte ce păţeşte zilele astea. Şi că va veni de la Amsterdam cu nişte amintiri cu care o să rămână pentru totdeauna :)

Puteţi să urmăriţi aventurile lui pe secţiunea specială pe care Dragoş a făcut-o pe blogul lui. Eu o să o fac. Cu invidie, după cum vă spuneam. Dar şi cu bucurie :)

Desdemona-Simulator-8

 

4 comentarii la “Ştiţi că avem un blogger român care face un antrenament spaţial în Amsterdam?

 1. Lucian Crăciun Reply

  Cine nu ar fi invidios? Dar întradevar este o experiență unică în viața unui om, și mă bucur din tot sufletul că un român are parte de ea!

  • Cristian China Birta Reply

   Ăsta-i spirtul! Cum ar zice un român după o navetă cu rata spaţială între Poplaca şi Jupiter :))

 2. Sergiu Reply

  Felicitari! Nu auzisem de el pana acum dar o sa ii urmaresc activitatea pe blog.

 3. cris Reply

  sunt oameni deosebiti de care cei mai norocosi dau prin lumea blogosferica, iar Dragos e unul dintre ei… si zic norocosi pentru ca sunt modele de curaj si pasiune care merita urmarite

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.